- Poruka
- 29.325
Moje ili starije.. nikako mladje
Ђинђић стиже у град..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje ili starije.. nikako mladje
Ako si lud, život je kratakAli sad ozbiljno ljudi...
Usla je voda u usi...
Molim iskusne glave foruma, da mi daju savjete sta i kako...
Sta je Beogradjankama red flaga sta vole?
Hvala vam unaprijed!!!

a zasto? volimo sex i rado ga se secamoOpet cu ja biti bezobrazna,pa cu reci snadjite se sami,zar tolko nemas iskustva sa ženama?pitaš ovde forumase,mnogo ces vajde od njih imati
Kako je dojch red fleg oprosti?
Beograđanke će razumeti
Opet cu ja biti bezobrazna,pa cu reci snadjite se sami,zar tolko nemas iskustva sa ženama?pitaš ovde forumase,mnogo ces vajde od njih imati
Ne izbegavaj gradski prevoz i ako imaš kola. Ako te pita da li se voziš gradskim prevozom reci da, ponekad, jer ne voliš gradsku gužvu. Tu ti je dozvoljeno i da lažeš.Muško koje ne zna da se drži za šipku u busu nije baš prihvatljivo.

Za ostale savete zapratite me na...
Nema nista bez startovanja i spike...
Problem je sto sam ja u tvojim godinama zarila i palila ....I nikog nisam pitala a razlika je vrlo mala izmedju nas
U startu, nemoj. Bolje muvaj neku novosadjanku.
Zavisi odakle su Beigradjankin8 otac i majka.Ali sad ozbiljno ljudi...
Usla je voda u usi...
Hvala vam unaprijed!!!
Dakle Beogradjanku muvaš 1. maja jer ta nema više kud
Fakat nema
.Kazu tu je najlepsa priroda.Са Клисе или из Футога по могућству.
meni su one nedokučive...svaki put kad odem u bg ja se obeznanim kolika je to koncentracija lepih žena...al im njihovo držanje odaje signal - pomeri se ili ću da ti jebbem majku...Ali sad ozbiljno ljudi...
Usla je voda u usi...
Hvala vam unaprijed!!!
Ali sad ozbiljno ljudi...
Usla je voda u usi...
Hvala vam unaprijed!!!
Tako jeAko moraš da muvaš, onda znači da nešto ne radiš kako treba. Muvanjem nećeš imati mnogo uspeha kog žena.
Pravim muškarcima se žene same nude, ne trebaju da muvaju. Prosto radi na sebi kako bi bio poželjan.
I to ti je sve.
A ako baš nemaš takve kvalitete pa ipak moraš da muvaš, onda jbg, već u startu si unazađen. Šanse za uspeh ti nisu velike. Jedino da ideš na kvantitet. Nema nekog univerzalnog šablona, nije svaka devojka ista niti su iste okolnosti.