Kako da smuvam Beogradjanku?

Ali sad ozbiljno ljudi...
Usla je voda u usi...
Molim iskusne glave foruma, da mi daju savjete sta i kako...

Sta je Beogradjankama red flag 🚩 a sta vole?

Hvala vam unaprijed!!!
Zavisi odakle su Beigradjankin8 otac i majka.
Dal uzBosne dal Južna Pruga dal Kosovo...

Pun mi kufer "rodjenih Beogradjana koji za prvi maja idu za Prijedor"

Dakle Beogradjanku muvaš 1. maja jer ta nema više kud

Evo da ti kažem kako da probaš da prvo započneš poznanstvo ne samo sa Beograđankom, već sa bilo kojom koja ti se sviđa. Kada prolaziš pored one za koju si zainteresovan ispusti maramicu. Ona će te verovatno opomenuti na to i eto ti prvog koraka do upoznavanja.

Ja ću to uskoro da probam. Kad su tako radile dame u prošlosti, možemo i mi džentlmeni u sadašnjosti :).

Make It Rain Money GIF

Ali sad ozbiljno ljudi...
Usla je voda u usi...
Molim iskusne glave foruma, da mi daju savjete sta i kako...

Sta je Beogradjankama red flag 🚩 a sta vole?

Hvala vam unaprijed!!!
meni su one nedokučive...svaki put kad odem u bg ja se obeznanim kolika je to koncentracija lepih žena...al im njihovo držanje odaje signal - pomeri se ili ću da ti jebbem majku...
a tek kad odem u ns ...to je tamo perverzija od lepote, a još teže im je za prići čini mi se...uber mensch što bi rekli, a ja ovakav neugledan tamo ne bi imao ali nikakvu šansu

Ako moraš da muvaš, onda znači da nešto ne radiš kako treba. Muvanjem nećeš imati mnogo uspeha kog žena.

Pravim muškarcima se žene same nude, ne trebaju da muvaju. Prosto radi na sebi kako bi bio poželjan.

I to ti je sve.

A ako baš nemaš takve kvalitete pa ipak moraš da muvaš, onda jbg, već u startu si unazađen. Šanse za uspeh ti nisu velike. Jedino da ideš na kvantitet. Nema nekog univerzalnog šablona, nije svaka devojka ista niti su iste okolnosti.
Tako je :ok:

Back