J Johnny Ramone Primećen član Poruka 987 20.12.2005. u 14:00 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #1 Kako uz pomoc Photoshopa da smanjim dimenziju GIF animacije za mobilni?Moze li neko da mi objasni molim vas.
Kako uz pomoc Photoshopa da smanjim dimenziju GIF animacije za mobilni?Moze li neko da mi objasni molim vas.
maniaccc Ističe se Poruka 2.381 20.12.2005. u 15:03 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #2 Ides na Image > Image size i ukucas koliko ti treba. Tako bi barem trebalo da je i za gif.
J Johnny Ramone Primećen član Poruka 987 20.12.2005. u 17:46 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #3 To znam.Ali posle toga ne radi vise animacija.
maniaccc Ističe se Poruka 2.381 20.12.2005. u 17:56 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #4 I mislio sam da nece raditi..
Gryphon Domaćin Poruka 3.800 20.12.2005. u 18:10 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #5 Idi na download.com pa nadji neki softver za obradu gifa.
dvr Aktivan član Poruka 1.501 20.12.2005. u 19:20 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #6 Pa kada već imaš Photoshop onda verovatno imaš i Image ready,dođe obavezno s' Photoshopom,tu odradi veličinu Gif-a i onda idi na Save optimized as,i to je to,radiće sigurno,ali će izgubiti malo na kvalitetu........ pozdrav!
Pa kada već imaš Photoshop onda verovatno imaš i Image ready,dođe obavezno s' Photoshopom,tu odradi veličinu Gif-a i onda idi na Save optimized as,i to je to,radiće sigurno,ali će izgubiti malo na kvalitetu........ pozdrav!
Tzar Elita VIP Poruka 20.660 20.12.2005. u 19:44 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #7 Koristi Gimp. Sve je intuitivno jasno samo na kraju kad kazes save pitace te da li hoces da snimi kao animaciju i ti kazes ok i to je to. BTW, Gimp je besplatan i ima odlican prevod na nas jezik.
Koristi Gimp. Sve je intuitivno jasno samo na kraju kad kazes save pitace te da li hoces da snimi kao animaciju i ti kazes ok i to je to. BTW, Gimp je besplatan i ima odlican prevod na nas jezik.
J Johnny Ramone Primećen član Poruka 987 21.12.2005. u 14:38 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #8 dvr_liberty: Pa kada već imaš Photoshop onda verovatno imaš i Image ready,dođe obavezno s' Photoshopom,tu odradi veličinu Gif-a i onda idi na Save optimized as,i to je to,radiće sigurno,ali će izgubiti malo na kvalitetu........ pozdrav! Kliknite za proširenje... Uspeo.Hvala vam svima puno!
dvr_liberty: Pa kada već imaš Photoshop onda verovatno imaš i Image ready,dođe obavezno s' Photoshopom,tu odradi veličinu Gif-a i onda idi na Save optimized as,i to je to,radiće sigurno,ali će izgubiti malo na kvalitetu........ pozdrav! Kliknite za proširenje... Uspeo.Hvala vam svima puno!
Anica Obećava Poruka 95 22.12.2005. u 01:16 - Kako da smanjim dimenzije GIF animacije? #10 Ma najbolje sa Adobe ImageReady...