KAKO DA SE UBIJEM?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

OLIVER GEOGRAF

Zainteresovan član
Poruka
265
LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI!Ja sam 8. razred os. skole.DObar sam djak,ali se ipak plasim da ne upisem nesto lose.Evo,danas sam dobio 3 iz biologije,a to mi je bila prva trojka.Inace,prosek mi se stalno menja,a biologija mi je jedan od najvaznijih predmeta i MORAM da imam 5.Ja samo zelim da polozim ovaj prijemni,jer nikad s ne zna kako cu proci.
STA DA RADIM?DA LUPAM GLAVOM O ZID?!:dash:

Kad objasnis naslov mozda ce ti neko i pomoci... Biologija ti nije jedan od najvaznijih predmeta osim ako neces medicinsku... Oko ocene se ne brini upisi su laksi iz godine u godinu....dal imao 5 ili 3 sve ti je jedno...ALI PAZI nisam rekao da je sve jedno dali si 5,00 ili 3,00 vec da ti je ta ocena iz biologije ono....osim ako neces da se bavis necim vezanim za istu... Uci ti za prijemni, i nemoj da se brines nista....

LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI!Ja sam 8. razred os. skole.DObar sam djak,ali se ipak plasim da ne upisem nesto lose.Evo,danas sam dobio 3 iz biologije,a to mi je bila prva trojka.Inace,prosek mi se stalno menja,a biologija mi je jedan od najvaznijih predmeta i MORAM da imam 5.Ja samo zelim da polozim ovaj prijemni,jer nikad s ne zna kako cu proci.

Vis kako znas
Samo udri malo jace, ako oces neku vajdu

Ne budi smešan dečače. Čak i da je zajebancija, to nije za zajebanciju. Ako tako, nastaviš, potpuno ćeš se isprazniti emotivno do fakulteta. Život je mnogo više od bubanja gluposti u školi

Osnovna skola i srednja su takva sprdnja i gluposti da ja nemam reci. Sto moras da imas sve petice? Koji ce ti? Kao neko ce te zajebati za poen? :lol: kakva su to sranja. upisi najlaksu strukovnu srednju,nabi dobre ocene i onda upisi faks koji volis,srednja je ne bitna i glupa!

Slušaj i gledaj par sati zvezde granda, gora smrt ti ne treba :hahaha:

Aj bre ja kad sam dobijao trojke iz biologije skakao sam 5m u vis od srece.. :D

Mislim da bi trebao da prestanes da se gubis..

Popravices nije smak sveta.

I sta sad dobijaces milion trojki u zivotu.

Idi sad placi.

hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back