Kako da se Srbija spasi...........

Poruka
21.521
Od Vucica, sendvicara, dosmanlija, socijalista, gradjanista, autosovinista, komunista, titoista, politickih stranaka i raznih ideologija, od hrvata i siptara, balija, *********a, makedonaca, bugara, dodjosa i izbeglica, crnogoraca i hercegovaca, bosanaca, krajisnika, od neznanja i povrsnosti, od kompleksa nize vrednosti i obrnuto, od Amerike, EU, NATO-a, Vatikana, Berlina, Londona, Brisela, muslimanskih migranata, cigana, Sorosa, vladara iz senke, Vol Strita, ljudi gustera, britanske krune, sandzackih i vojvodjanerskih sepratista, bele kuge, siromastva.............. KAKO???

Poslednja izmena:
Od Vucica, sendvicara, dosmanlija, socijalista, gradjanista, autosovinista, komunista, titoista, politickih stranaka i raznih ideologija, od hrvata i siptara, balija, *********a, makedonaca, bugara, dodjosa i izbeglica, crnogoraca i hercegovaca, bosanaca, krajisnika, od neznanja i povrsnosti, od kompleksa nize vrednosti i obrnuto, od Amerike, EU, NATO-a, Vatikana, Berlina, Londona, Brisela, muslimanskih migranata, cigana, Sorosa, vladara iz senke, Vol Strita, ljudi gustera, britanske krune, sandzackih i vojvodjanerskih sepratista, bele kuge, siromastva.............. KAKO???

Nikako.

Ne verujem da bi donela neki osetni boljitak. Mozda manje primitivizma u drustvu i eventualno MOZDA manje ponizavanja naroda.....

Nije možda. Teško da može gore od ovog, a ja svakako od opozicije, bivših ili ne učesnika vlasti, pa i koalicionih partnera koji sada učestvuju uvlasti zajedno s Vučićem, pa čak i nekih samih naprednjaka, ni od jednog ne očekujem.

Nismo nikada probali,da crkveni Poglavari,obrazuju Vladu,kao u Iranu. Tamo je Predsednik drzave Ajatolah (kao kod nas Patrijarh). Sve smo probali,samo ne da
Monasi zauzmu sve vazne drzavne polozaje.Jedino sto nije dobro,oni bi doneli Zakone,po kojima bi morali da postimo Sredom i Petkom.Za Uskrs i Boszic,jeli bi samo
pasulj na vodi.Ne,ne.Ipak je bolje bez njih.Oni bi zabranili i sex,jer je to njima zabranjeno. ! Ipak.Bolje da ostane ovako,kako je sada.!

Треба садити дрвеће, пластику забранити и прогласити још националних паркова. Реке да буду чисте, шума да буде много више и да људи саде конопљу. Од конопље свашта да правимо, а у часовима доколице и одмора да је пушимо.

Narod koji ne poštuje ni svoje mrtve ni svoje žive.
Narod koji ne poštuje svoje žrtve.
Narod koji ne poštuje svoje vojnike.
Narod koji je sebi dozvolio oko 10% uspešne mobilizacije u ratovima '90.
Narod koji ćuti na ugnjetavanje sopstvenog naroda u okruženju.
Narod koji je za lažna obećanja zalegao za ideje Otpora i popušio obojenu revoluciju.
Narod koji ne poštuje svoju porodicu,muža,ženu majku oca brata sestru.
Nikoga i ništa.
Zavidni.
Zlobni.
Narod koji bi za šaku para zgazio sve.
Kakav je to narod?
Kakve političare može da iznedri takav narod?
Kakve ideje može da ima takav narod?
Naravno da vam nema spasa.
Ne znam šta da uradite.
Za ono što bi trebali da uradite nemate hrabrosti jer su vam i muškost i glava u novčaniku,tu ste ih stavili u onaj stari izanđani prazni novčanik koji brižljivo čuvate u dzepu olinjalih pantalona,radnih i paradnih.

Narod koji je za lažna obećanja zalegao za ideje Otpora i popušio obojenu revoluciju.
Nikoga i ništa.
Zavidni.
Zlobni.
Kakav je to narod?
Ne znam šta da uradite.
Za ono što bi trebali da uradite nemate hrabrosti jer su vam i muškost i glava u novčaniku,tu ste ih stavili u onaj stari izanđani prazni novčanik koji brižljivo čuvate u dzepu olinjalih pantalona,radnih i paradnih.

Da, nismo imali hrabrosti ni kad smo ti finansirali rat devedesetih. Ko ti je dao naoruzanje, dobrovoljce, hranu i lekove, cigare i ostalo??? Ko je trpeo sankcije celog sveta zbog vas? Odziv na mobilizaciju i nije trebao da bude veci od 10 posto jer vam je i to mnogo, bar nismo ratovali protiv vas kao sto ste vi protiv nas 1914-1918..... Kad smo mi bili napadnuti koliko je bilo dobrovoljaca sa vase strane, svega par hiljada. ali to vas ne sprecava da guslate kako je svaki vas prandjed bio Solunac. A mi kojima je zaista svaki deda bio na Solunu cutimo i ne busamo se kao vi. Jer vi ste jaki samo na recima.

Jel nismo bili hrabri i kad smo te oslobodili 1918? Ako ste vi hrabri sto se niste sami oslobadjali nego ste cekali da dodje Sumadinac da vas oslobodi? Mislis da je slucajno sto mi imamo drzavu a vi ne. Druze mi smo gace krvarili dok ste vi ladili jaja kroz citavu istoriju a devedesetih ste sedeli po kaficima po Beogradu i ocekivali da mi idemo odavde da branimo vase kuce. Pa na sta ti mi licimo?

Srbija je zemlja najvecih svetskih naucnika, umetnika, knjizevnika i sportista. Srbija je zamlja pameti i znanja i talenta za sve. I pored komunisticka, dosmanlijske i vuciceve torture Srbi ili kako nas vi zovete Srbijanci su dobri i posteni ljudi, kojima je empatija nesto prirodno i urodjeno. Zato nam svi i zavidite. Vi ste po mentalitetu mnogo blizi Hrvatima i poturicama, iskompleksiranost i frustriranost su vase drugo ime.

Poslednja izmena:
Nikoga i ništa.
Zavidni.
Zlobni.
Kakav je to narod?
Ne znam šta da uradite.

Ovo cu da uramim, i da nosim sa sobom u tom mom novcaniku! :aha2:

Jedan od NAJBOLJIH postova/kolekcije misli koje sam IKADA procitao u mom jako dugackom zivotu! :okok: :okok: :okok:

_nobody_

Nismo nikada probali,da crkveni Poglavari,obrazuju Vladu,kao u Iranu. Tamo je Predsednik drzave Ajatolah (kao kod nas Patrijarh). Sve smo probali,samo ne da
Monasi zauzmu sve vazne drzavne polozaje.Jedino sto nije dobro,oni bi doneli Zakone,po kojima bi morali da postimo Sredom i Petkom.Za Uskrs i Boszic,jeli bi samo
pasulj na vodi.Ne,ne.Ipak je bolje bez njih.Oni bi zabranili i sex,jer je to njima zabranjeno. ! Ipak.Bolje da ostane ovako,kako je sada.!

:)

Keks nije zabranjen , vec je zabranjeno vanbracno upraznjavanje i posebno ono istopolno ...

Back