KAKO DA SE RESIM TROJANCA?!

SweetChildOfMine

Zainteresovan član
Poruka
141
Svaki put kada ga skeniram i pronadjem I OBRISEM on se opet nalazi tu gde jeste. Inace sve to radim preko AVG-a, ne znam da li mi treba nesto drugo? Cak sam probala i u safe mode-u da ga se resim ali ga on svaki put identifikuje na istom mestu!
PLEASE dajte neko resenje !
 

Prilozi

  • llll.gif
    llll.gif
    4,2 KB · Pregleda: 400
Možeš da odeš u registry, pronađeš ga tamo, po njegovom imenu, gde god ga ima i obrišeš. A zatim skeniraj ponovo antivirusom i obriši. Ovo jeste rizično, ali meni je davno to jednom prilikom uspelo. Puno sreće. :)
A ako nećeš tako pokušaj nekim drugim programom.
 
FLUID:
Možeš da odeš u registry, pronađeš ga tamo, po njegovom imenu, gde god ga ima i obrišeš. A zatim skeniraj ponovo antivirusom i obriši. Ovo jeste rizično, ali meni je davno to jednom prilikom uspelo. Puno sreće. :)
A ako nećeš tako pokušaj nekim drugim programom.

Da,da pronasla sam ja njega, ali ni tamo ne mogu da ga obrisem! Nije u obicnom file-u vec u open with verziji i nema sanse da ga obrisemo ni ja ni avg... E sad, probacu da nabavim neki jaci anti-virus pa da ga iskorenim kako valja :)

Hvala na ``puno srece`` :)
 
Obavezno moras iskljuciti system restore(ali zato gubis restore point)i posle skeniranja u save modu probas i mislim dace ih izbrisati.Pa nakon restarta ponovo skeniras da proveris i ako nista nenadje ukljuci opet sistem restore.opet restartuj i ponovo skeniraj.
 
ALi kako, pa nece!!! Skinula sam sa neta neki virus cleaner koji ga cak ni ne identifikujue, nego kad stigne do tog fajla on zablokira i nece dalje!!!!!!!!! JAOOOO!!!! File se zove WINIK.SYS i u njemu je virus... ZAsto ljudi salju te viruse, ne kapiram, sta neko ima sad od toga sto ja ovde ludim i nerviram se ... (nece ni u safe mode-u da ga sredi) Inace sam nesto drndala i jedino sto sam uspela je neka HEAL opcija,a nemam pojma ni sta je to. I sad mi kad ukljucujem komp pise ``one file heald successfully (or whatever)...
 

Prilozi

  • 3.gif
    3.gif
    1,2 KB · Pregleda: 351
  • a026.gif
    a026.gif
    915 bajtova · Pregleda: 350
  • e040.gif
    e040.gif
    9,4 KB · Pregleda: 349
  • novi.gif
    novi.gif
    138 bajtova · Pregleda: 347
ljudi, ne mogu da updejtujem Kasperskog od sinoć!
Kaže:
Updating aborted
The cause can be: corrupted download or virus infection or other kind of hack.
Šta se dešava, kako da rešim ovo. Imam s&b AdAware SE i Xoft spy pored KAV...
 
A sto obrisaste ono : www.singi.co.yu ??? sajt je sasvim legalan i bavi se distribucijom softvera i uslugama odrzavanja i kreiranja sistema.
Postoji mogucnost kupovine licence za Kaspersky AV na godinu dana,a svake godine u decembru postoji popust u ceni koja iznosi 1000 dinara (hiljadu dinara) a licenca traje 1 god.
Postoji mogucnost skidanja Trial verzije u trajanju od mesec dana.......
 

Back
Top