Imam jedan problem koji se tice odnosa izmedju moje majke i mene ali je na neki nacin i sestra umesana...Ja sam ovde u inostranstvu druga godina i nisam se jos uvek snaslaonako kako samm zamisljalada ce to biti...Svi koji zivite van znate kako je tesko pogotovu uciti jezik aondase prilagoditi svemu ostalom...Ja sam se stvarno namucila dosad radeci sve i svastada bi u ovom trenutku jasno znalada dok ne naccim dobro jezik od nekog boljeg poslanpr. onog za sta sam skolu zavrsilanece biti nista...To je jednaprocedurakoja morada proddje i ja mislim da bi od mojih prijatelja malo ko imao snage i volje pa nakraju i hrabrosti da se upusti u sve to...Medjutim zamoju majku koju nisam nikad htela da sekiram uvekk je bila prica dami je dobro dase uklapam i da ce sve biti u redu...to mi se sadaobija o glavu jer onaocekuje da se pojavim sa novim autom doteranna ko sa modne piste i naravvno sa pricom da sam najzadd nasla priliku kao da oni rastu na drvetu...To je sve zbog komsiluka i rodbine kojima se ona hvalila kako sam ja otisla u svet i kako samm ovde u najmannju ruku ministar za kulturu...Zove me cesto i kuka mi na tel kako se sekira kako misli da cu propasti da cu se vratiti ko pop....i sl. a tu vatru podgreva i moja srecno udata sestra koja uvek ima kritiku za mene da sam neuspesna i pokusava da me ponizi...Ne samosazaljevam se naprotiv ali mi je veoma tesko stoje tako pogotovu kad sam ja ovde sama vikendom ili sa nekim sto kazu povrsnim poznanicima pricam eto tek da ne budem potpuno sama a oni su skupa i na izletima i na ruckovima i naravno ako neko ostane bez novca jedni druge ispomazu...Od mene se izgleda ocekuje nesto sto ja ne znam kako cu i kada uspeti pa mi lepo dodje da ne idiem kuci uopste...Onda bi mi naravno svalili krivicu kako sam neódgovorna jer su roditelji vec stari ljudi pa eto ja nikako dapitam kako su i sl...Srecom niko od njih mi ne trazi novac, alli me eto ubijaju tim malogradjanskim shvatanjima da ne znam kako da se postavim...