Kako da se pomirim za svojim greškama iz prošlosti?

BlackJack77

Početnik
Poruka
37
Pravio sam toliko glupe greške da ne mogu da nastavim dalje za životom. Depresivan sam vec 2 meseca baca pare na gluposti, davao pogresnjim ljudima šasnu. Osečam kajanje da nemam svrhe više da se trudim. Ne osečam suicid ili tako nešto, nego veliku prazninu i tugu za peopuštenim stvarima. Ovo ne bi poželeo nikog imam 23 godine a nemam ništa iza sebe nište mi ne ide od ruke prazan sam. Osecam se krivim

Pravio sam toliko glupe greške da ne mogu da nastavim dalje za životom. Depresivan sam vec 2 meseca baca pare na gluposti, davao pogresnjim ljudima šasnu. Osečam kajanje da nemam svrhe više da se trudim. Ne osečam suicid ili tako nešto, nego veliku prazninu i tugu za peopuštenim stvarima. Ovo ne bi poželeo nikog imam 23 godine a nemam ništa iza sebe nište mi ne ide od ruke prazan sam. Osecam se krivim
Ej Pa sa 23 godine I treba da grijesis . Tako da ne moras da se brines I grijesi I jos vise I nista nemoj da te to brine

Poslednja izmena:
23 godine, gotovo cijeli život pred tobom, a ti kukaš?!?!?!

Kako bi bilo da za početak odeš odraditi sezonu?

Prvo, suviše si mlad da bi se osvrtao na prošlost. Sve u svemu, nisi mogao da imaš više od 5 godina pravog iskustva. Iskoristi ovo što si naučio da ne praviš iste greške.

Nikada nemoj da žališ za "propuštenom šansom" ili što si nekome ko ne zaslužuje ukazao poverenje. Uradio si po svojoj savesti i najbolje kako si tada znao. Da si tada znao bolje, tako bi i uradio. Uči dok si živ i pravi korekcije za sledeći put.

Imas 23 godine...jbt pa ti jos nisi mi poceo da zivis. Kakve god greske da si pravio- apsolutno ne mozes vratiti vreme unazad.
Ali zato mozes i moras da te greske vise ne ponavljas i bice sve ok.

Prvo, suviše si mlad da bi se osvrtao na prošlost. Sve u svemu, nisi mogao da imaš više od 5 godina pravog iskustva. Iskoristi ovo što si naučio da ne praviš iste greške.

Nikada nemoj da žališ za "propuštenom šansom" ili što si nekome ko ne zaslužuje ukazao poverenje. Uradio si po svojoj savesti i najbolje kako si tada znao. Da si tada znao bolje, tako bi i uradio. Uči dok si živ i pravi korekcije za sledeći put.
Nadam se da ce mi sve ovo biti smesno, ali jako mi je tesko

:eek:

Aj' nemoj srat'.

🤣

Mili moj, tebe treba tući.
Navući vreću preko glave i udri kolcem za pomidor.
Ili moravskom motkom, ako ti je pomidor stran pojam.

Idi nešto radit, bog te ubio.
Sa 23g a zna BlackJack
Kockar, nema nade za njega.
Bio neki pop što je takve lopatom prizivao k pameti.
Želim da verujem da se on zeza.
Ja fizikalce platim 350e za 5 dana
Neradnik neki 😎 al nek mu Bog da zdravlja
🍻

@BlackJack77 ovo je druga tema u kojoj pišeš da si depresivan zbog kompjutera koji si kupio za 350 evra. To nije razlog zbog koga se stvarno pada u depresiju.

Da li se kaješ i da li si očajan samo zbog te jedne pogrešne odluke?

Ako se zaista loše osećaš, ne samo zbog novca, onda ti predlažem da ideš kod psihijatra.

Nije retkost da i mlađi od tebe idu kod psihijatra zbog depresije.

Depresija je ozbiljan mentalni poremećaj koji pored osećaja krivice ima još dosta simptoma.

Ako su to problemi koji te bacaju u ocaj...iskreno pomislio sam.da si mozda pijan nekog udario kolima ili nesto tako ozbiljno

U potpunosti se slažem.

@BlackJack77 ovo je druga tema u kojoj pišeš da si depresivan zbog kompjutera koji si kupio za 350 evra. To nije razlog zbog koga se stvarno pada u depresiju.

Da li se kaješ i da li si očajan samo zbog te jedne pogrešne odluke?

Ako se zaista loše osećaš, ne samo zbog novca, onda ti predlažem da ideš kod psihijatra.

Nije retkost da i mlađi od tebe idu kod psihijatra zbog depresije.

Depresija je ozbiljan mentalni poremećaj koji pored osećaja krivice ima još dosta simptoma.

U potpunosti se slažem.
Ljudi su gladni, greh je šta priča, kazniće ga Bog. Zar nije depresija i fizička bolest? Ne mogu da se setim. Nisam pretraživao.

Brate... Nema potrebe dešava se barem znas sta da radis kad kupuješ novi. Nikog nije briga za tvoj komp a i sigurno može neke stare igre i da ti služi da naučiš nešto. Nisi prokockai te pare i za drogu dao. Ako ti nov komo jos amd ima tu prostora za dobar upgrade i tu nema problema sa tim.

Znam za posao je zezbuto jos ako si iz manjeg mesta ali kad ga nadjes kupis polovno ili novo neki dao i to ce biti super. Vecinski mislim da ti treba gtafa evo gtx 1650 ne zhateva napjanje na oglasima se moze naci za 50-70 eura a moze da ozivi neki kancelarjski komp i da igra neke stare igre poput Gta 5 recima na very high ili malo ismksuj podesavanja a i RDR 2 isto moze lepo da tera uz neka pristojna podesavanja. To ti je velika prednost sto nisi uzeo polovan ako A320 maticna update bios i posle mozes da stavis Ryzen 5 5500 ili 5600 i neka grafa popu rx 6600 ili malo jaca i super.

Jedan komp nije vredan tvog nerviranja čak i da si taj isti plati 1000 evra. Ljudi neki bace godine i pare na neki faks i nemogu 15 godina da nađu posao u struci. I zahvali se Bogu što to nisi dao za lekove.

Biće svega ne brini fokusiraj se na nesto bice ok. I ja sam bacio pare to jest moji kad bila smena am4 platfornu trebao sam da sačekam sad ****** platio 50 000k dinara ni upgrade ne vredi. Ali sta je tu opet nadjem nacin da se zabavim sa njim

Poslednja izmena:

Back