NE MOGU DA ODLUCIM, I JEDAN I DRUGI MI SE SVIDJAJU, SA PRVIM SAM DVE GODINE U SIPER VEZI, A DRUGI JE MOJ BOG SA NEVEROVATNIM POTENCIJALIMA U KREVETU. SUVIŠE JE KOMPLIKOVANO
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KAKO SI TI TO SROZAO, ZAR TI NIJE PALO NAPAMET DA MI SE SVIDJAJU I JEDAN I DRUGI, DA I SA JEDNIM I SA DRUGIM MOGU DA BUDEM DO KRAJA ZIVOTA.Smoki:Bas je to fino. Dok ti decko placa troskove i seta te drugi te krese. Probaj da skocis sa 7 sprata
nadji treceg, videces najbolja kombinacija!danila:NE MOGU DA ODLUCIM, I JEDAN I DRUGI MI SE SVIDJAJU, SA PRVIM SAM DVE GODINE U SIPER VEZI, A DRUGI JE MOJ BOG SA NEVEROVATNIM POTENCIJALIMA U KREVETU. SUVIŠE JE KOMPLIKOVANO
Mozda kad dodjem u Beogradgusto:Zar ti nije palo na pamet da ukljucis i treceg Recimo mene
8) Duso ja sam imala isti slucaj i na kraju sam odabrala pravog. Stavi na papir lose i dobre osobine od obojice i polako skontaj sta ti se svidja a sta ne... ako te vise privlaci dobar sex i uzbudjenje budi sa drugim a ako si za varijantu : mama,tata,baba,deda i ostala rodbina onda...danila:NE MOGU DA ODLUCIM, I JEDAN I DRUGI MI SE SVIDJAJU, SA PRVIM SAM DVE GODINE U SIPER VEZI, A DRUGI JE MOJ BOG SA NEVEROVATNIM POTENCIJALIMA U KREVETU. SUVIŠE JE KOMPLIKOVANO
Eci,peci,pec,ti si mali zec,a ja mala veverica,eci,peci,pec..danila:NE MOGU DA ODLUCIM, I JEDAN I DRUGI MI SE SVIDJAJU, SA PRVIM SAM DVE GODINE U SIPER VEZI, A DRUGI JE MOJ BOG SA NEVEROVATNIM POTENCIJALIMA U KREVETU. SUVIŠE JE KOMPLIKOVANO
danila:NE MOGU DA ODLUCIM, I JEDAN I DRUGI MI SE SVIDJAJU, SA PRVIM SAM DVE GODINE U SIPER VEZI, A DRUGI JE MOJ BOG SA NEVEROVATNIM POTENCIJALIMA U KREVETU. SUVIŠE JE KOMPLIKOVANO
danila:NE MOGU DA ODLUCIM, I JEDAN I DRUGI MI SE SVIDJAJU, SA PRVIM SAM DVE GODINE U SIPER VEZI, A DRUGI JE MOJ BOG SA NEVEROVATNIM POTENCIJALIMA U KREVETU. SUVIŠE JE KOMPLIKOVANO
pa stvarno...lepo ti dechko kaze... 8)Smoki:Bas je to fino. Dok ti decko placa troskove i seta te drugi te krese. Probaj da skocis sa 7 sprata
Smoki:Bas je to fino. Dok ti decko placa troskove i seta te drugi te krese. Probaj da skocis sa 7 s prata
danila:KAKO SI TI TO SROZAO, ZAR TI NIJE PALO NAPAMET DA MI SE SVIDJAJU I JEDAN I DRUGI, DA I SA JEDNIM I SA DRUGIM MOGU DA BUDEM DO KRAJA ZIVOTA.Smoki:Bas je to fino. Dok ti decko placa troskove i seta te drugi te krese. Probaj da skocis sa 7 sprata
Baby Kate:Uzmi obojicu,od viska glava ne boli...
SRECO TI SE MORAS ODLUCIT ZA TRECEG TRECA SRECA A TA SRECA SAM JA JER JA VOLI TAKVE KURAVE POPUD TEBE JAVISE LJUBAVI EVOTI I MOJ EMAIL ADRESA posalji7@hotmail.comSmoki:Bas je to fino. Dok ti decko placa troskove i seta te drugi te krese. Probaj da skocis sa 7 sprata