sinmbad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.425
...vodi je bre na ljute papričice...
...ima da se odljuti,sigurno...
....klin se klinom izbija,bre....
...ima da se odljuti,sigurno...
....klin se klinom izbija,bre....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ako mu ja nisam dovoljna, shta ima vishe da se kaze? Njegov pogled ka tudem doopetu je dovoljan da ukapiram da ga ne zadovoljavam toliko da bih mu bila sve... a to samo i zelim... Ili ja ili druga... izmedju nema...
...zvuchi kao rechenica neke poznate folk "dive"....Ma ko me jednom izneveri nema sanse vise kjod mene!
Ljudski je gresiti,ali ja nisam Bog pa da oprastam!
...zvuchi kao rechenica neke poznate folk "dive"....
Ma ko me jednom izneveri nema sanse vise kjod mene!
Ljudski je gresiti,ali ja nisam Bog pa da oprastam!
kako su sve ove reči lake i teorije i obrazloženja i opravdanja i .... ali kada te život tresne i kada te neko koga stvarno voliš jako povredi ne vredi više nikakvo obrazloženje i nikakvo ''jao nisam hteo'' BOLI JAKO!!!!!!! i šta onda, kako dalje? a pogotovu ako morate zajedno jer je suviše stvari zajedničkih i jednostavno ''odxebi'' je nemoguće. Kako ponovo izgraditi poverenje, kako poverovati da se to više neće ponoviti i da li neće?
ja kad se oljutim, popijem hladno mleko... obrano... 3,8% masti... pa nego kako? kad pijem, pijem... kad smo vec kod pitja i telefona... jel sam vam pricao sto se vas rikan nacvrckao pre neku noc? i, zove me majka... 'oce da pricamo... a poceo sam da stucam... onako, jao, zasu...i ona, preko telefona, kaze: zadrzi dah najduze sto mozes... i ja zadrzim i prodje me... i posle, razmisljam... sta ti je majka... zna da izleci dete i preko telefona...

oprostila bih prevaru ako mi je iskreno stalo do tog decka,ali bi se promenili odnosi...stalno bih bila sumnjicava,mozda bih pocela i da mu cackam po telefonu sto inace ne volim da radim...bilo bi mozda i gore od raskida...:?
prevara je prevara, mogu da oprostim ali ne i da zaboravim. Posle toga vrlo lako prelazim granicu i vracam istom merom
Umesto toga vishe voli da ga muchi u vezi, a verovatno i da vrati istom merom, kao shto se mom ortaq desilo... :-|
Pa uvijek ima dobrovoljaca za ispunjavanje želja. Odabereš i etoooo želja ispunjena

Ako ako samo se guljaj.![]()

Tukla bi ga bejzbol palicom dok ne bi postao amorfna masa. Ali bi prvo sacekala da zaspi.![]()