Kako da se odljuti

Pa, ako mu ja nisam dovoljna, shta ima vishe da se kaze? Njegov pogled ka tudem doopetu je dovoljan da ukapiram da ga ne zadovoljavam toliko da bih mu bila sve... a to samo i zelim... Ili ja ili druga... izmedju nema...

Takva sam ija dok ne ucvrstim vezu.Samo MOJ decko sme da gleda tudje dupe i mene to uzbudjuje, a sve dok je to jos samo sema i dok se ne zna ciji je ne sme da gleda tudje dupe jer cu ja pomisliti da je on decko od te devojke cije dupe gleda.

ma može se živeti..naravno da može..
vidi šta ti je život..danas jesi sutra nisi..
Kad te zakopaju u metar sa dva, odakle nema mrdanja za narednih milijardu večnosti
kad se skameniš
kad ti se u glavi nastane škorpioni i pauci
kad se sve pretvori u mrak..šta bi onda dao za jednu prevaru, dve..tri..trista. Prevara je isto Život.
Zato, naravno da može..

kako su sve ove reči lake i teorije i obrazloženja i opravdanja i .... ali kada te život tresne i kada te neko koga stvarno voliš jako povredi ne vredi više nikakvo obrazloženje i nikakvo ''jao nisam hteo'' BOLI JAKO!!!!!!! i šta onda, kako dalje? a pogotovu ako morate zajedno jer je suviše stvari zajedničkih i jednostavno ''odxebi'' je nemoguće. Kako ponovo izgraditi poverenje, kako poverovati da se to više neće ponoviti i da li neće?

kako su sve ove reči lake i teorije i obrazloženja i opravdanja i .... ali kada te život tresne i kada te neko koga stvarno voliš jako povredi ne vredi više nikakvo obrazloženje i nikakvo ''jao nisam hteo'' BOLI JAKO!!!!!!! i šta onda, kako dalje? a pogotovu ako morate zajedno jer je suviše stvari zajedničkih i jednostavno ''odxebi'' je nemoguće. Kako ponovo izgraditi poverenje, kako poverovati da se to više neće ponoviti i da li neće?

E,bash tako....

ja kad se oljutim, popijem hladno mleko... obrano... 3,8% masti... pa nego kako? kad pijem, pijem... kad smo vec kod pitja i telefona... jel sam vam pricao sto se vas rikan nacvrckao pre neku noc? i, zove me majka... 'oce da pricamo... a poceo sam da stucam... onako, jao, zasu... :D i ona, preko telefona, kaze: zadrzi dah najduze sto mozes... i ja zadrzim i prodje me... i posle, razmisljam... sta ti je majka... zna da izleci dete i preko telefona...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oprostila bih prevaru ako mi je iskreno stalo do tog decka,ali bi se promenili odnosi...stalno bih bila sumnjicava,mozda bih pocela i da mu cackam po telefonu sto inace ne volim da radim...bilo bi mozda i gore od raskida...:?

E to si u pravu. Kad riba raskine zbog takve situacije, posle joj bude zao kad vidi kako su bivshem dechku "pune ruke posla"... Umesto toga vishe voli da ga muchi u vezi, a verovatno i da vrati istom merom, kao shto se mom ortaq desilo... :-|

Umesto toga vishe voli da ga muchi u vezi, a verovatno i da vrati istom merom, kao shto se mom ortaq desilo... :-|

Skoro svi vracaju istom merom, zato, ko je pametan ne treba da se nada da ce nekad imati onu savrsenu ljubav, bez neverstava, ako jednom napravi neverstvo, devojke princa na belom konju a decaci vernicu iz snova, jer se na jednu prevaru vezuju druge prevare, odnosno obmane i svasta nesto. A ljudi nikad da se oslobode te nade u savrsenu ljubav bez neverstava. Mi vukodlaci to drugacije radimo. Nadjite negde o starim srpskim verovanjima i procitajte sta je to vukodlak.

prasnjavi
tebi je u ovoj izjavi se crno ili belo
a ne moze da bude da je zena iskusna svesna koliko moze sebe i tog nekoga
i da voli ali pazi izandjali ste rec ljubav i voleti, i da je razumom i srcem odlucila da oprosti potisne kako god to nazvali
samo pravo iskustvo moze da nas dovede do pravog oprosta
i prava jubav
sad diskutabilno je sta je to pravo?
za mene jeste za tebe nije
za nekoga je mozda
ali onako kako smo sebi dali u zadatak da mislimo da je to pravo
sve je tako hipoteticki
pa i ovi termini
ali kao znamo o cemu govorimo jel?

Back