Kako da se odljuti

oprostila bih prevaru ako mi je iskreno stalo do tog decka,ali bi se promenili odnosi...stalno bih bila sumnjicava,mozda bih pocela i da mu cackam po telefonu sto inace ne volim da radim...bilo bi mozda i gore od raskida...:?

Nesto moze da se promeni samo ako on ima vezu, e, to je vec problem... ali ako je imao avanturu za jednu noc, pa ga drma savest, puj pik ne vazi i ne bih se kidala zbog toga i ubila bih ga da mi to prizna, idiotski je priznati vezu za jednu noc...

Ako se nesto promenilo, ignorisem dok mogu, ne zelim da reagujem brzo, jer se posle cesto pokajem... pustim da sve malo odlezi... izmerim, pa tek onda rez, prastanje ili kraj...

Ponudi joj malo ljute paprike, mozda se odljuti....:lol::lol:

Ja volim da cujem istinu...surovu istinu...pa makar i jako bolelo....glupi su mi izgovori tipa...nisam zeleo da te povredim, zato sam cutao..to je bio trenutak slabosti..ona mi nije nista znacila..to je bio samo seks...itd...nek mi kaze, ja cu se vec oporaviti...

TO SU SAMO IZGOVORI...BLJUTAVI, LAZNI IZGOVORI:...:roll:

Dvolicnost i neiskrenost su osobine koje najvise mrzim kod ljudi...i takvih ljudi se klonim...alergicna sam na takve osobe...

KAd bih prevarila, ne bih mogla da partnera gledam u oci i lazem ga..mozda zvuci otrcano, naivno...ali ja sam takva...

P.s. Moguce je NIKADA ne prevariti partnera! Hvala Bogu pa sam okruzena takvim ljudima...a za druge me nije briga sta rade..nek se kresu na kubik...:D

... decko vas je prevario... vi se zajapurite kao divlja svinja, nadurite ..nikako da oprostite...kao da je uradio ne znam sta.

Gde su nestale devojke kojima je imponovalo to sto ih decko nekad prevari, mogle su pred drugaricama da se pohvale kako su im tipovi pozeljni, da ih sve devojke jure...?

Decku koji svoju devojku iskreno voli, njemu bi trebalo oprostiti, i muskarci imaju trenutak slabosti..., kako i ne bi imali kad zenama na svaki korak ispadaju tange...vide se noge, nude se noge i da ne nabrajam.

Da li treba prevaru odmah priznati kad vec vidite da ce vas devojka provaliti ili ipak je ipak bolje ne priznati... sta vam manje smeta?

haha, "kao da je uradio ne znam shta"... ma da, prevara je tako normalna stvar...
a shto se tiche toga da bi tako neshto trebalo da mi imponuje, hm... nisam nikada tako gledala na celu situaciju... a mozda bi manje bolelo da jesam... :-?

i naravno, nemoj da priznajesh nikada, to mnogo boli... :-( mada, boli i laz... ali... ma ne znam... najbolje je da ne varash... :D

Ja ga pitala, jesi li, on mi rekao - Jesam...
Nisam sigurna da li je to bilo bolje od lazi...
Nekako je mnogo boljelo... Jbg...

Ja osetila.. nisam se usudila da pitam,plasheci se odgovora.. i on sam rekao...
Bolelo je kao... hmm..pa nisam bash sigurna shta bi bilo poredjenje... ali Peta ima srce veliko ko brachni krevet... :D .. oprostila... shto naravno ne znachi da bih uvek tako postupila.... ne prashta se SVE i ne prashta se SVAKOM...

i meni imponuje
i ja onda teram vilama mog decka
da me vara
pa da mi prica
jer ja volim da se zajapurim ko divlji vepar
ne ko svinja,jer se one manje zajapuruju
i mi se onda posle jos vise volimo
a ja se hvalim drugaricama
dok skupljamo seno
kako me je opet prevario
i kako je on mnogo jak pa ga sve zene oce
al je ipak samo moj
jer mu ja perem gace i carape
ja mislim da je to sasvim korektno
i da je to iskrena jubav

e, nasmeja me do bola.............:lol::lol::lol:

taman tako.
chu da me vara....:idea: ja ga toliko izmorim da kad mu kazes sex on pocne da vristi od strahaaaaaa...muahahahaha! :lol: :lol: :roll:
nezgodna ti ta gimnastika...
u svakoj posvećenosti se namakne rutina i nezajažljivost...
šta ako se razdvojite na nekoliko dana...
šta ako u toj ekspanziji pohote i animalnosti (podrazumijevanjim za konkREvetna iznurivanja) nabasa na tebi sličnu ukrotiteljku i...

misli o tomU ;)

:lol::-P

Naravno, samo u tebe ima da gleda.
I to onako netremice i svo vreme.
Inace, shut karta

Oh, ne! :roll:
neka gleda kada nisam tu... nece me sigurno obradovati ako idem ulicom i vidim svog dechka da gleda drugoj devojci u dupe... To mi se deshavalo i cutala sam, rekoh - ma, opushteno, gledaj, nemoj da pipash... a onda je pocheo sa uporedjivanjem svih njih i mene...
No thanks, ne moraju ochi da mu budu vezane za mene, ali ne mora ni da mu iste te ochi ispadaju za picom i dupetom, a i sisama neke devojke koja prolazi usput...

... decko vas je prevario... vi se zajapurite kao divlja svinja, nadurite ..nikako da oprostite...kao da je uradio ne znam sta.

Gde su nestale devojke kojima je imponovalo to sto ih decko nekad prevari, mogle su pred drugaricama da se pohvale kako su im tipovi pozeljni, da ih sve devojke jure...?

Decku koji svoju devojku iskreno voli, njemu bi trebalo oprostiti, i muskarci imaju trenutak slabosti..., kako i ne bi imali kad zenama na svaki korak ispadaju tange...vide se noge, nude se noge i da ne nabrajam.

Da li treba prevaru odmah priznati kad vec vidite da ce vas devojka provaliti ili ipak je ipak bolje ne priznati... sta vam manje smeta?

Ja vise volim da mi ne kaze.. Ono sto ne znam, ne moze da me boli.
Ali to vazi samo za poljubac! Pa i da saznam, ne bi mi bas mnogo zasmetalo.
A da spava sa nekom drugom... Dovidjenja dragi moj, bilo mi je lepo druziti se s tobom.

Ja ne bi mogla da oprostim prevaru nikad vise,previse boli
Osetila sam na svojoj kozi,i plakala sam danima,oprostila sam ja njemu,
nastavila kao da zivim u sreci ali ko jednom prevari opet ce!!!!
Tog decka sam oterala u tri fine,sebe sam kaznila kucnim zatvorom
sa ciljem da skontam koliki sam kreten bila kada sam mu prvi put oprostla.
Sad mi dodje da razbijem sve jednog tipa koji vara svoju ribu!
Po mom misljenu to nije trenutak slabosti to je trenutak debilstva,
a ako bi to stvarno trajalo jedan trenutak to ne bi ni bila tolika greska,
ali posto ne traje, dragi nema sanse samo prodji pored mene......

hmmm...zamislio sam tu zofilicnu scenu...you are freekin me out...inace kako je sa marksom umro kapital i kako smo shvatili da je kumunizam jedno od najvecih zala covecanstva,tako su se i idoti iskorenili...

Back