Quantcast

Kako da registrujete svoj nalog na Forumu Krstarice?

Da biste mogli da koristite sve mogućnosti Foruma, neophodno je da registrujete svoj nalog. Registracija je uvek besplatna, a kao registrovan član imaćete svoj identitet na Forumu, jedinstveno korisničko ime uz sve svoje poruke, javni korisnički profil i mogućnosti koje nemate kao gost, kao što su:
  • Otvaranje novih tema
  • Odgovaranje na teme drugih korisnika
  • Uređivanje sopstvenih poruka
  • Mogućnost praćenja tema
  • Slanje privatnih poruka i poruka posetilaca drugim članovima
  • Pretraživanje foruma i tema
Da biste se registrovali, potrebno je da popunite registracionu formu do koje dolazite klikom na link Registracija koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice:

562050


Kada se otvori registraciona forma, imate mogućnost registracije putem društvenih mreža ili preko e-adrese.

U registracionoj formi na vrhu imate mogućnost da se registrujete korišćenjem Vašeg Fejsbuk, Tviter ili Gugl naloga:

562067


Kada odaberete Fejsbuk, Tviter ili Gugl, bićete preusmereni na odgovarajuću društvenu mrežu na kojoj ćete se uobičajeno prijaviti, a nakon toga ćete se vratiti na Forum, gde ćete moći da izaberete svoje korisničko ime.

Korisničko ime je ime koje će se pojavljivati na Forumu uz Vaše poruke, pa ga birajte pažljivo.

Drugi način je registracija korišćenjem Vaše e-adrese. U registracionoj formi upisujete svoje korisničko ime, važeću mail adresu i lozinku koju ćete koristiti prilikom prijavljivanja na forum. Mail adresa mora biti važeća, odnosno morate imati pristup pošti koja Vam stiže na tu adresu, jer će Vam na nju stići mail sa aktivacionim linkom koji je naophodan za završetak registracije.

562058


Da biste mogli da nastavite registraciju, neophodno je da štiklirate polje "Slažem se sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti". Ako ste sve dobro uradili, klikom na plavo dugme Registracija dolazite do sledeće stranice:

562060


Kao što tu piše, da biste završili proces registracije, neophodno je da aktivirate Vaš nalog preko linka koji Vam je poslat na mail adresu koju ste upisali prilikom popunjvanja registracione forme. Sadržaj maila bi trebalo da izgleda nalik ovome i tu je potrebno da kliknete na Potvrdite svoju imejl adresu:

562065


Bićete prebačeni na ovu stranicu foruma i to znači da ste se uspešno registrovali i da možete početi da koristite Forum kao registrovan član:

562066


Nakon što ste završili proces registracije možete početi da odgovarate na teme ili postavljate nove teme, s tim da morate imati na umu da Vaše prve tri poruke na forumu neće biti odmah vidljive. Prve tri poruke novih članova moraju proći proces odobravanja od strane moderatora.
 
Poslednja izmena od moderatora:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.