- Poruka
- 79.348
Koleginica upravo sazna da nisi singl i kaže, pa naravno svi dobri frajeri su već zauzeti.
Kako da reaguješ na ovo?
Kako da reaguješ na ovo?
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koleginica upravo sazna da nisi sing i kaže, pa naravno svi dobri frajeri su već zauzeti.
Kako da reaguješ na ovo?
i kakve to veze imaNastavim dalje, sve žene sa kojima radim su ili udate ili pred udajom ili imaju i svalera.
A ne znam pravio se da nisam cuoPa da, ali šta, kako?
i kakve to veze ima
sama činjenica da si rekao švaler otvara razne opcijeIste kao komentar iz uvodnog posta.
sama činjenica da si rekao švaler otvara razne opcije
A ti ovo iz prve ruke , a ? 'Teo bi da nam kažeš il da nisi singl il da si frajer ?Koleginica upravo sazna da nisi singl i kaže, pa naravno svi dobri frajeri su već zauzeti.
A ti ovo iz prve ruke , a ? 'Teo bi da nam kažeš il da nisi singl il da si frajer ?
E što voliš da staneš kad je najzanimljivije, čudo jedno.Mozda se predomisli kada sazna šta tačno znači frajer
E što voliš da staneš kad je najzanimljivije, čudo jedno.
De nam reci šta znači .
A pa ne zanima nas šta je nemački frajer ( ako to postoji) nas zanimaju samo srpski frajeri@RužnaKoLopov treba nam tvoje znanje Nemačkog ovde
A pa ne zanima nas šta je nemački frajer ( ako to postoji) nas zanimaju samo srpski frajeri
Kažeš: "uvek sam bio sa lošim ribama, jel si slobodna?"Koleginica upravo sazna da nisi singl i kaže, pa naravno svi dobri frajeri su već zauzeti.
Kako da reaguješ na ovo?
Evo i ovaj...A ne znam pravio se da nisam cuo
Vojni rok ali 2 godine - definitivnoNastavim dalje, sve žene sa kojima radim su ili udate ili pred udajom ili imaju i svalera.
Koleginica upravo sazna da nisi singl i kaže, pa naravno svi dobri frajeri su već zauzeti.
Kako da reaguješ na ovo?