Pilgrim
Domaćin
- Poruka
- 4.667
Jelena jesi li ga razveselila
Pricaj nam kako je bilo pls
Pricaj nam kako je bilo pls
Једи сладолед@srebrna kraljica Boli me grlo. Daj neki savet 😩
Ccc
Si to preterala noćas?![]()
Pa nisam mislila da satima zabija dublje nego što možeCcc
Savetuješ ženu da puši satima, a onda pitaš je l' preterala
Pa nisam mislila da satima zabija dublje nego što može
Ček da čujemo šta je bilo..
Verovatno ga je napala čim je došao sa posla, hladno napolju, hladan k*rac, a od hladnog k*rca hoće da boli grloPa nisam mislila da satima zabija dublje nego što može
HahahahahahahahahaVerovatno ga je napala čim je došao sa posla, hladno napolju, hladan k*rac, a od hladnog k*rca hoće da boli grlo![]()
mozda nema gag reflexPa nisam mislila da satima zabija dublje nego što može![]()
Jeste, ja mrzim muškarce želim im da umru sa tukijem u ustima mi
Niko nije reko uvek tako al ponekad je lepo poigrati se.. Ne bi verovao koliko je lepo
Pa da, nekada zene to nisu radile... Нисам знао да си толико опичена...
![]()
Sto se teme tice… Kupila sam nam par flasica pica, onog soda-votka, predlozila da odemo kolima do mesta sa koga se vidi citav grad, svetluca nocu. Popili prvo pice sedeci na litici, drugo otvorili u autu i igra je pocela![]()
Sta ce mi kockice kad imam klikere, jbtne serri da si ponela i kockice ja yamb![]()
ja sam napisala neku pesmu za badrijev konkurs sa slicnom tematikom, sad cu da nadjemSto se teme tice… Kupila sam nam par flasica pica, onog soda-votka, predlozila da odemo kolima do mesta sa koga se vidi citav grad, svetluca nocu. Popili prvo pice sedeci na litici, drugo otvorili u autu i igra je pocela![]()
Super je. Da li je po istinitom dogadjaju?ja sam napisala neku pesmu za badrijev konkurs sa slicnom tematikom, sad cu da nadjem
https://forum.krstarica.com/threads/poetski-konkurs-na-temu-mjesecina-glasanje.939899/
pesma broj 1
Hvala.Super je. Da li je po istinitom dogadjaju?![]()