Kako da provjerite ko koristi Vaš internet!!

E ovako pošto neki ne znaju ko im se priključio na vaš internet morate skinuti jedan program.
Link od programa:
Kod:
http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html

On se može koristiti na svim Windows operativnim sistemima. Nakon instalacije on će automatski izlistati sve uređaje koji su ''prikaceni'' na vasu mrezu.

E moj hakeru, kad ti treba dodatni program pored živog rutera...

1) Provajderi savetuju da se stavi šifra tako da tvoj wireless mogu da koriste samo osobe kojima si je dao
3) Regulisanjem MAC adresa filterišeš i one koji znaju šifru
7) U Americi je kriv vlasnik preko čijeg se wireless-a išlo u štetu, ne pomaže vadjenje na fabrički broj antena
obzirom da su one usb antene jeftine pa se mogu koristiti za jednokratnu upotrebu

Ajd srećno...

E moj hakeru, kad ti treba dodatni program pored živog rutera...

1) Provajderi savetuju da se stavi šifra tako da tvoj wireless mogu da koriste samo osobe kojima si je dao
3) Regulisanjem MAC adresa filterišeš i one koji znaju šifru
7) U Americi je kriv vlasnik preko čijeg se wireless-a išlo u štetu, ne pomaže vadjenje na fabrički broj antena
obzirom da su one usb antene jeftine pa se mogu koristiti za jednokratnu upotrebu

Ajd srećno...

Lakše mi je sa programom!!

Kao što reče Maršal, pametnije je svoj wireless ruter zaštiti sa šifrom. A kome ni to nije dovoljno, uključiti i filtriranje MAC adresa. Ako se neko i nakači na nezaštićenu mrežu usporavanje interneta je najmanji problem. Problem nastaje ako je dotični pedofil ili neko drugo egzotično zanimanje, a nakačio se pomoću pametnog telefona, lap topa. Još lošija stvar kad dnevne novine objave da je razbijena mreža pedofila, a tvoje ime na spisku... A ti luk niti jeo niti mirisao.

Back