Kako da prosirim cipele?

Ovako,juce sam kupila espadrile u Stop and Go radnji.Desna cipela mi je super,a leva mi je tesna i nerazgazena.Verovatno jer ti oni uvek daju desnu cipelu.Da li neko mozda zna kako ja mogu njih da prosirim?Gde moze da se kupi Collonil strech spray?Unapred hvala!

P.S. Zao mi je da mi tako lepe cipele propadnu:sad2:

Kalup.OBAVEZNO!
Najmanje 12h do 24h i bice u redu.A zna obucar da udari cekicem po spojevima i tamo gde je usivana cipela.I to pomaze.Samo ti odnesi i uzivaj!A posle obavezno slikaj pa okaci sliku da vidimo jel uspelo:)Sretno!

Deluje suludo u najmanju ruku, ali ako je u pitanju samo pola broja i ako su cipele od koze mozes ih staviti u najlon kesu i ostaviti u zamrzivacu 24h!!!!!!

Znam da me ne smatraju za neku previse ozbiljnu zenu ali sad sam mrtva ozbiljna
I ja kad sam cula ovo bila sam u fazonu da me neko lozi!!!!!!
Medjutim silom prilika sam probala i gle cuda!!! Deluje!!!

pored seksa na poslu ima i neravnomernih cipela, ovo je vec previshe. >:<
kad se uopste nose espadrile nikad mi to nije bilo jasno kad je leto onda je za njih vrucina... mozda u prolece koje traje 1 nedelju mozhda je to za okeansku klimu. medjutim tamo je kisa ... one i nisu u modi... to su one sa kanapom dole... ?

Ovako,juce sam kupila espadrile u Stop and Go radnji.Desna cipela mi je super,a leva mi je tesna i nerazgazena.Verovatno jer ti oni uvek daju desnu cipelu.Da li neko mozda zna kako ja mogu njih da prosirim?Gde moze da se kupi Collonil strech spray?Unapred hvala!

P.S. Zao mi je da mi tako lepe cipele propadnu:sad2:

ma samo ih nosi razgazice se od tvoje noge malo zulja ali posle bude dobro

Back