Kako da prosirim cipele?

Minnie_Mouse

Zainteresovan član
Poruka
433
Ovako,juce sam kupila espadrile u Stop and Go radnji.Desna cipela mi je super,a leva mi je tesna i nerazgazena.Verovatno jer ti oni uvek daju desnu cipelu.Da li neko mozda zna kako ja mogu njih da prosirim?Gde moze da se kupi Collonil strech spray?Unapred hvala!

P.S. Zao mi je da mi tako lepe cipele propadnu:sad2:

Poslednja izmena:
1. nosi ih malo PO KUCI !!!
2. za zhuljeve samo stavi neki hanzaplast ( i nadaj se da ce proci :) ) ...
3. ako ne uspe nishta od toga .... uzmi nozh ... i rashiri cipele po svojoj zhelji :):):) !!!

( shalim se malo :) ) ... samo poslushaj 1 i 2 savet :):):) ...

SAD CU JA DA TI KAZEM STA DA URADIS. NATOPI VATU ALKOHOLOM I MAZI CIPELE IZNUTRA TIME. DOBRO MAZI, JER ALKOHOL OMEKSA. A ONDA IH ODMAH STAVI NA NOGU, ILI JA DAM SESTRI DA ONA STAVI JER IMA SIRU NOGU I STVARNO JE SVE OK. PROVERENO. POZZ

Ovako,juce sam kupila espadrile u Stop and Go radnji.Desna cipela mi je super,a leva mi je tesna i nerazgazena.Verovatno jer ti oni uvek daju desnu cipelu.Da li neko mozda zna kako ja mogu njih da prosirim?Gde moze da se kupi Collonil strech spray?Unapred hvala!

meni se to dosta puta desavalo...kupim patike i jedna mi bude manja,ali samo ih malo iznosas po kuci i prosirice se...;)

sipaj vreo chorbast pasulj u cipelu koja ti je tesna i iznesi kod kontejnera, sachekaj da je olizu lutalice i posle toga je operi naftom i obuj i sachekaj da ti se osushi na nozi i to je to : )
pasulj u kombinaciji sa psecom pljuvachkom daje cipeli neophodnu elastichnost a nafta chvrstinu, nadam se da sam pomogao : )

Odnesi ih kod obućara, on ih stavi na kalup , odstoje tu par dana i gotovo...
P.S. Posle ti te iste, nakon nošenja ceo dan(znaš ono- obuješ ih ujutru, ceo dan si po avionima i aerodromima, na konekcijama...) ,uveče kad ih izuješ u hotelskoj sobi- naprave takav mehanički pritisak da ti nokat na palcu poplavi pa kolega hirurg mora da interveniše, kad se vratiš u zemlju...A, da, zaboravila da kažem da uz to imaš onaj frenč na nogama, znači malo duži nokti...):thumbdown: E, to ja doživela...:think:

Znači, da rezimiramo: omekšivač, mleko (obično kravlje), alkohol a meni je i Pavlovićeva mast pomagala. I stvarno ne kapiram te prodavačice, ja sam jedno vreme bila u tripu da mi je levo stopalo veće od desnog, što malo ne zamene cipelu?!

Back