Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
KAKO DA PRONADJEM ODREDJENE OSOBE I DA LI JE TO MOGUCE
[/b]INTERESUJE ME DA LI MOGU DA NADJEM ODREDJENE OSOBE KOJE ZIVE U SCG?DA LI ZA TO PRETRAZIVANJE POSTOJI ODREDJENI SAJT?KO ZNA NEK MI ODGOVORI HITNO MI JE!!!!!!!!!!
[/b]INTERESUJE ME DA LI MOGU DA NADJEM ODREDJENE OSOBE KOJE ZIVE U SCG?DA LI ZA TO PRETRAZIVANJE POSTOJI ODREDJENI SAJT?KO ZNA NEK MI ODGOVORI HITNO MI JE!!!!!!!!!!
Ne razumem na koji to nacin zelis da pronadjes odredjene osobe, da li mislis na telefon, adresu...
Ne razumem ni kakve to veze ima sa turizmom i putovanjima pa cu sto pre probati da ti pomognem, pre nego sto G-din Milojko (koji odlicno obavlja svoj posao) ne zakljuca temu.
Telekom Srbija ima odlican sajt. Dovoljno je da znas jako malo o nekoj osobi, pa kasnije sistemom eliminacije suzis izbor i eventualno pronadjes to sto trazis. www.telekom.yu
Naravno ides na Telefonski imenik.
Toliko.
hey...kazu da prosecna 'socijalna mreza' sastoji od 6 ljudi.. (ono, da dodjes do neke proizvoljne osobe A, preko drugih kontakata...) .prema tome navali
kazi ko ti treba