jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.920
који ми два пута без јасног објашњења и разлога затвараљ тему и чак неће да одговори смислено зашто?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
који ми два пута без јасног објашњења и разлога затвараљ тему и чак неће да одговори смислено зашто?
Najbolje da se obratite ombudsmanu Saši Jankoviću.Šalu na stranu- da li gost u Vašem domu može da menja kućna pravila?
Najbolje da se obratite ombudsmanu Saši Jankoviću.Šalu na stranu- da li gost u Vašem domu može da menja kućna pravila? Ili, možda, Vi, kada odete kod prijatelja, zahtevate da promeni kanal, stavi drugačije cveće na terasi, promeni raspored slika na zidovima, zabrani supruzi da se meša u Vaš razgovor i naredi deci da budu tiši? Naravno da ne. Tako i ovde: Ili prihvatite pravila foruma, ili, ako Vam princip funkcionisanja foruma ne odgovara, promenite sredinu...I ne znam zašto, ali imam nedoljiv predosećaj da će Vam i ovu temu zatvoriti.
![]()
Delimično se slažem sa Vašim stavom, jer i sam sam svojevremeno bio moderator na jednom velikom forumu, koji je, na žalost, tako "skončao". Otuda i poznajem funkcionisanje ovakvih foruma, a naročito uzajamnu solidarnost između moderatora, koji na delu foruma, nedostupnom "širokim narodnim masama" prepričavaju dogodovštine, iznose probleme sa pojedinim članovima i u neku ruku koordiniraju delovanja.Moderatori valjda imaju i pravi dom a ne samo da vise na forumu. To je jedan razlog zbog čega je to poređenje neumesno a drugi je - forum ne može bez "gostiju" i tu je zbog njih.
Nije jedan forum propao zbog nerazumnih modova, klanova i nedostatka sluha administracije. Ljudi izgube osecaj s vremenom
ала је код тебе све просто јел да...ниси ни питао дал су правила прекршена уопште нити о чему се ради...одма си демократски,одлучио шта је исправно а шта не.....
Мож да се жалиш, ал жалба ...НЕ ОДЛАЖЕ ИЗВРШЕЊЕ.......
![]()