Како да ово обришем - емаил адресе са листе

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.502
Имао сам више адреса на Јаху. Или, дође неко код мене, (раније док нису сви имали емаил на мобилном) хајде да се улогује да провери пошту..
И сад све те адресе остану овде запамћене.
Одем на подешавања, бришем:
историју,
колачиће,
поставке сајтове,
лозинке,
али ово не могу. Све остане овде, где сам ставио стрелице. Неће ни Ц клинер да то обрише.
Има ли начина да то склоним?
1733991518797.png

Чак ми овде искоче "user name" које имам на рецимо gmail а не само на Yahoo.
Отварао сам неких левих емаил адреса, док сам играо онлајн преферанс, пошто са једном адресом могло да се игра само 2 партије дневно.

Имао сам више адреса на Јаху. Или, дође неко код мене, (раније док нису сви имали емаил на мобилном) хајде да се улогује да провери пошту..
И сад све те адресе остану овде запамћене.
Одем на подешавања, бришем:
историју,
колачиће,
поставке сајтове,
лозинке,
али ово не могу. Све остане овде, где сам ставио стрелице. Неће ни Ц клинер да то обрише.
Има ли начина да то склоним?
Pogledajte prilog 1656186

Jesi li probao sa brisanjem podataka za automatsko popunjavanje ?

Ranije je bilo jednostavno - prevuces kursorom preko login detalja, pritisnes shift i DEL.
Nisam ni znao da vise ne moze. Smradovi popravljaju ono sto valja.

Cini mi se da je jedini nacin da se resis nepotrebnih login detalja da odes u setiranja za sifre, pretragom nadjes te koje te smaraju i obrises ih.
Upravo sam obrisao nekoliko i to bas na Yahoo, jer se na Yahoo nisam logovao jedno 10 godina.
Kod pretrage neke se nece pojaviti ako u bar napises Yahoo, meni je jedna bila pod edit.yahoo, neke sam nasao na login.yahoo.com i sl.
Imaj u vidu da ukoliko obrises neku koja ti moze trebati, zapises sifru, pa uneses rucno ponovo.

Ranije je bilo jednostavno - prevuces kursorom preko login detalja, pritisnes shift i DEL.
Nisam ni znao da vise ne moze. Smradovi popravljaju ono sto valja.

Cini mi se da je jedini nacin da se resis nepotrebnih login detalja da odes u setiranja za sifre, pretragom nadjes te koje te smaraju i obrises ih.
Upravo sam obrisao nekoliko i to bas na Yahoo, jer se na Yahoo nisam logovao jedno 10 godina.
Kod pretrage neke se nece pojaviti ako u bar napises Yahoo, meni je jedna bila pod edit.yahoo, neke sam nasao na login.yahoo.com i sl.
Imaj u vidu da ukoliko obrises neku koja ti moze trebati, zapises sifru, pa uneses rucno ponovo.
Не искачу ми шифре него емаил адресе које више нису актуелне

Kad obrises email adresu i sifru koju je Yahoo zapamtio, prestace da se pojavljuje.
Кад обришем???? А ја питах КАКО да обришем са те лепезе запамћених адреса. То ми напиши.
Шифре немам шта да бришем, ниједна није запамћена. Јесте само за овај форум, јер је нисам ја креирао него неким алгоритам, слова, знаци, хијероглифи и не могу да то запамтим.

Na yahoo meniju pogledas koju adresu hoces da obrises.
U gornjem desnom uglu na Firefox kliknes na tri linije i odaberes opciju "Passwords"
Otvori ti se lista sa svim siframa koje Firefox pamti.
U gornjem levom uglu u bar za pretragu upises "Yahoo" i dobijes sve sajtove gde se se logovao sa Yahoo nalozima, a da su isti upamceni za automatsko logovanje.
Ukoliko je lista dugacka, pretragu smanjis tako sto upise Yahoo website "login.yahoo" i dobijes listu adresa koje su zapamcene za automatsko logoanje na Yahoo.
Odaberes koja ti ne treba i kliknes na kantu - "Remove". Potvrdis da hoces da obrises.
Nebitno je da li imas sifru ili nemas jer automatsko logovanje moze, a ne mora da pamti sifru.
Klikom na "Remove" odstranjujes i jedno i drugo ako postoje, pa zato kazem da ne obrises nesta sto ti mozda treba.

Ovo radi 100%, sa automatske liste za logoanje nestace email adresa koju si odstranio u postavkama, nebitno da li ti je sifra poznata ili ne.

Poslednja izmena:
И даље се не разумемо: нема везе са пасвордом. Урадио сам како си рекао и искочила ми само два сајта:; Крстарица и Фб где сам сачувао пасворде. Нема тих Yahoo адреса је на њима нисам сачувао лозинке. Види слику
А кажем има их доста. Активне су ми 3 Yahoo адресе једна за преписку са пријатељиам, једна у вези посла...и када отворим искоче ми те бивше моје и туђе које једном логоване. На почетку ове теме, ставио сам "скриншот" где су уместо црвених стрелица разне адресе нпр:
pera@yahoo.com
mika@yahoo.com
laza@yahoo.com

и морам да гледам, скролирам, да нађем те активне адресе.
Кад сам једном деинсталирао Мозилу, па поново уградио, изгубили се сви додаци, екстензије, све поставке, а само ово остало.

Ево исхода покушаја са брисањем лозинки, нема нигде е-адреса које треба маћи

1734110110195.png

.

Kod mene su svi sa liste bili tu, jedna adresa je bila bez sifre, a jedno login ime nije ni bila adresa.
Uputstvo koje firefox daje je za ko zna koje verzije.
Zacudilo me kada sam video da shift + delete ne radi, jer sam siguran da sam doskora tako brisao ono sto mi vise ne treba, a na Yahoo je ostalo nekoliko pa sam mogao koristiti ovo sto sam opisao, a ostalo je zato sto Yahoo ne koristim.
Pojavljuje li se ista sa liste ako u taj prozor gore levo upises "login.yahoo" ili samo "yahoo"?
vidim da ukupno imas dve, mozda ove ne izbacuje jer nema sifri, samo login imena.

Kod mene su svi sa liste bili tu, jedna adresa je bila bez sifre, a jedno login ime nije ni bila adresa.
Uputstvo koje firefox daje je za ko zna koje verzije.
Zacudilo me kada sam video da shift + delete ne radi, jer sam siguran da sam doskora tako brisao ono sto mi vise ne treba, a na Yahoo je ostalo nekoliko pa sam mogao koristiti ovo sto sam opisao, a ostalo je zato sto Yahoo ne koristim.
Pojavljuje li se ista sa liste ako u taj prozor gore levo upises "login.yahoo" ili samo "yahoo"?
vidim da ukupno imas dve, mozda ove ne izbacuje jer nema sifri, samo login imena.
Идем нa iamil.yahoo.com

Back