- Poruka
- 177.746
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis da situirani gospodin pominje neku albansku vojsku, ja mislim da ce tamo da zdimi... nastavice se ta sagaDal ce Soros da napipa corku?
prvo cemo da im ukinemo finansiranje sa nase strane, a kada/ako ih kypi gejC, sto ga navlacimo, onda cemo tek da raspisemo poternice... znaci, tajming je najvazniji, samo strpljivo, lesi ih na poene do daljnjeg, a zavrsni udarac dolazi naravno na kraju
robert kenedi junior zamalo da ne bude postavljen, ovde tramp kaze da ce problem sa autizmom tek istraziti, ali da mi vec pretpostavljamo [sto nam osporavaju struka itd, mada je sve komplikovanije, ne moze se na blic odgovoriti]
robert kenedi junior zamalo da ne bude postavljen, ovde tramp kaze da ce problem sa autizmom tek istraziti, ali da mi vec pretpostavljamo [sto nam osporavaju struka itd, mada je sve komplikovanije, ne moze se na blic odgovoriti]
MAHA agenda je isto nasa, ali slicna tema o vakcinama je na teorijama zavera, da ne sirimo ovde sada ovu temu koja je jako slozena, vec me tamo cimni
Sta je to FAFO?
Mislis na one u jagodini ili u sremskoj mitrovici ili na one koji su na ulici.
USAID malo jači od kisele vode, ogromna šteta je napravljena, svi dolari u džepovima ss sNs kartela.
то је бивша девојка предрага малог, рођеног брата синише малог