Kako da oslobodimo Srbiju od okupacije CIA, Usaid-a, Ned-a, Sorosa i americke duboke drzave?

Dal ce Soros da napipa corku?
vidis da situirani gospodin pominje neku albansku vojsku, ja mislim da ce tamo da zdimi... nastavice se ta saga
prvo cemo da im ukinemo finansiranje sa nase strane, a kada/ako ih kypi gejC, sto ga navlacimo, onda cemo tek da raspisemo poternice... znaci, tajming je najvazniji, samo strpljivo, lesi ih na poene do daljnjeg, a zavrsni udarac dolazi naravno na kraju

Tramp antivakser razbucava duboku drzavu!!! @Sizif dal da se prebaci Tramp na teorije zavere?

robert kenedi junior zamalo da ne bude postavljen, ovde tramp kaze da ce problem sa autizmom tek istraziti, ali da mi vec pretpostavljamo [sto nam osporavaju struka itd, mada je sve komplikovanije, ne moze se na blic odgovoriti]
MAHA agenda je isto nasa, ali slicna tema o vakcinama je na teorijama zavera, da ne sirimo ovde sada ovu temu koja je jako slozena, vec me tamo cimni

robert kenedi junior zamalo da ne bude postavljen, ovde tramp kaze da ce problem sa autizmom tek istraziti, ali da mi vec pretpostavljamo [sto nam osporavaju struka itd, mada je sve komplikovanije, ne moze se na blic odgovoriti]
MAHA agenda je isto nasa, ali slicna tema o vakcinama je na teorijama zavera, da ne sirimo ovde sada ovu temu koja je jako slozena, vec me tamo cimni

to je zamena teza koju forsira vučić kao najveći probelm srbije je usaid i picula a najveći problem je kako da se oslobofimo vučića i njegovih političara i mafijaša koji su sve opljačkali od države i naroda..korupcija u srbiji ima epske razmere...nikad manje dece u istoriji srbje nije rođeno samo 20.000 žena ima reproduktivnu moć da rađa zdravo potomstvo u srbiji ako ostane ovako bolestan sistem gde se političari i kriminalci bogate neće nas više biti svi će otići a ovde će doći kinezi i iz bangladeša pakistana

1000013834.jpg

то је бивша девојка предрага малог, рођеног брата синише малог

браћа мали су од рођене тетке браћа братији вучић

предраг ју је препоручио браћи ради две ствари

хрватица , то може да ѕвучи као мулти култи да смо толерантни и то

лгбт , пошто ју је шутно после неколико година она се одрекла мушкараца и постала лезбејка

то је одлична маска за шлихтање западу како пратимо њихове вредности и максимално смо толерантни јел...

највећи њен адут је био што је глупа и што је идеална за контролу

Back