Imam ja zadatak za vas...
Jedna igracica igre poznate, cini mi se rise of nation ili tako nesto , znaci 50 mil igraca je bila u mojoj gildi, e sad ja nisam bas mnogo preaktivan, ne placam pare, ali nalazim sta se najvise isplati redovno da uzimam...
To nije bilo skoro nego kad je igra bila popularna..
E sad, tu je bilo puno australijanaca, australijanki , nemaca, amerikanaca, ja sam bio yugosloven da se ne bi sad pretvaralo u politiku i Srbin...i bila je jedna iz swe..
Ta zenska je radila neki intelektualni posao , a istovremeno je bila na univerzitetu ili kao postdoktorand ili neki student...i pravila je pitalice i zadatke, ovakve, samo mnogo teze...
Necu vam davati njene zadatke, ali su poprilicno teski i zanimljivi..
E sad, prvih 10 nista posebno pa se nisam ukljucivao u njenu socijalizaciju i nagrade koje je davala simpatikusima koji su se trudili...
A onda je pocela da daje teze i zanimljive zadatke...
Ali tu je nastuio problem...odjednom od 40 ljudi iz guilde nije bilo vise toliko interesovanja, dok je meni postalo interesantno , jer su stvarno dobri zadaci...
I nekad se desavalo da uradim zadatak slucajno i bolje i krace od onog sto je trazeno u zadatku , tj provalim logiku resenja, to je kao u ovom zadatku da je 5 vec namesteno u pretposlednjem potezu a drugih 5 pavimo spajanjem..
Sad je meni postalo zanimljivo da gledam kako se ona psiholoski dvoumi sta da radi...
Ima jednog followera mene koji joj ne samo resava nego joj razbija zadatke, ako joj je cilj da napravi zadatke za svoje zivo okruzenje ima dupe da im pomeri , ako hoce pestiz, ili ako pravi zbirkicu....
E sad, ako trazi druzenje, onda ja nisam bas dobar tip jer je nisam muvao a mlada je i lepa , video sliku , prava ozbiljnija svedjanka...8...a nisam se ni slihtao , zadatke sam joj slako kao resenja, normalnim tonom,
Ako je htela da ostvari prisniji kontakt sa selekcionisanim osobama, razvoj toka zadataka je totalno zeznuo stvar, jer iako ja nisam cudak, ja ostavljam utisak cudaka preko mreza...zato sto ljudi tu imaju svoje stereotipe i suvise male kucice u kojima misle i tacno odredjene stereotipe odgovora...
Moje razvijanje njenih zadataka kroz moguce otezanje i unapredjenje je pocela da shvata ne kao socijalizaciju nego kao prepucavanje ko je pametniji....klasika kao i svuda ako osoba nema ciste motive i samopouzdanje....
I tako je zavrsila neslavno jedna dobra serija zanimljivih pitalica samo zato sto se ljudi uvek igraju u pitalicama i nekih pritajenih motiva....a ja sam dete, tj das mi pitaluci ili ne znam ili znam, sta ima da se zaebavam, to su isto kao ukrstene reci...
I zadatak za vas je , kako uspostaviti pravu komunikaciju sa takvim ljudima..
Ja ne zelim da nekom kvarim igranje selekcije da izabere najvickastijeg ili najpametnijeg...
Ne zelim ni da propada mogucnost da kad vec pravi tako lepe zagonetke i pitalice, to propadne a moze da bude jos slozenije i lepse, iz mogu ugla...
Slazem se da ako je neka pitalica npr za iq 128 i ja volim nacin zapleta ali vidim da moze da se unapredi da bude jos senzacionalnija, onda prelazi preko 140 iq , a ako ga bas zacinim i lepim recnikom , onda prelazi 150iq....
Sta raditi...koja je putanja za ljude od 128 iq....?
Da se pravimo godinu dana malo priglupi....dok se ne upoznamo i dok im ne bude prihvatljivo da su neki za malo snalazljiviji...da iskljucimo rec bolji...
Kako dobiti konstruktivno kreativni tim za logicke pitalice, to bi bio formalni tekst zadatka...
Treba li da se uvek pravimo onoliko glupi koliko procenjujemo da ce prijati drugima....?