Marco V
Obećava
- Poruka
- 53
Da li neko mozda moze da mi objasni kako da oborim server za counter strice
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako da vise ne moze niko da igra na njemu neko odredjeno vreme, znam da se to desavalo sa nekim serverima.kako mislis da oboris????
Znam da nije legalno ali tesko da cu biti kaznjen, ako bi me uputio gde mogu to da saznam bio bih ti zahvalanTo sto ti hoces nije legalno.
Postoji način, ali budi uveren da ga ovde nećeš dobiti
Jedino mogu da te uputim na neko drugo mesto, ništa više.
Pa tako da vise ne moze niko da igra na njemu neko odredjeno vreme, znam da se to desavalo sa nekim serverima.
Mozes li malo da pojasnis tu prostu foru, koliko moram da se pomucim?
Znam da nije legalno ali tesko da cu biti kaznjen, ako bi me uputio gde mogu to da saznam bio bih ti zahvalan
pa fora je da sednes i ucis mreze i programiranje nekih dve-tri godine, i onda kad budes znao da napravis sta god hoces znaces i da unistis sta god hoces...
ja rekao. pametnom dosta
Pa lepo odes u igraonicu ..ili gde je vec taj server i srusis ga sa stola...i time si ga oborio
hahahaha ...e necete verovati kako sam se cepao kad sam procitao naslov ove teme
:
Ma da, to tako ide. Mnogo me nerviraju ovakvi n00b-ovi, sve bi da nauče preko noći!
Poseti http://www.hackforums.net/, možda ti tamo neko i pomogne!
Не говори им толико, после ће да им се ослади па ће и друге да обарају. Сад кад узму мрежу и баце је на сервер има одма да га оборе.
Много причаш, знаш.
а само сам хтео да поучим...ех још ће да ме окриве да кварим омладину
ma daj, to sa FTP-om nema pojma, verovatno si citao onaj text o hakovanju od pre 100god koji nadjes prvi na google-u kad ukucas hakovanje . . . bolje kupi knjigu "VLASKA MAGIJA" pa probaj da bacis kletvu na server, vece su sanse da uspe . . .