KAKO DA NOVOSADJANI RESE PROBLEM SA NOVOSADJANKAMA

milost

Primećen član
Poruka
789
milost:
Jeste da nema veze sa ovom temom,ali moze da bude podtema.Ajmo malo na chat diskusiju.Gde si ti meni Breskvice?Sta ima novo kod tebe?Izlazis li?Kako muz i deca :wink:
Malo se salim za muza,da skratim,sta se desava kod tebe,a mozemo da predjemo na pp,ali posto je u modi objavljivanje pp,glupo je da trosimo vreme,na kopiranje istih. :D :D A i da damo malo priliku gradjanstvu da komentarise. :D :wink: :wink: :wink: :wink:

. . .

Poznat
Poruka
8.586
milost:
Mare:
milost:
Mare koji bi bio odgovor tek na ovu temu???? :wink:
Misliš da napravimo problem?
Ja sam uvek za.Ali cuvaj se opasnih novosadjanki. :D :wink:
Derane mani se ti pravljenja problema jer si na dobrom putu da napravis koji sebi koji na faxu ali tada ti ni na ni storm_cloud ne mozemo pomoci da ga saniras :P Zato knjigu u sake!

krvolok

Poznat
Poruka
8.276
milost:
milost:
Jeste da nema veze sa ovom temom,ali moze da bude podtema.Ajmo malo na chat diskusiju.Gde si ti meni Breskvice?Sta ima novo kod tebe?Izlazis li?Kako muz i deca :wink:
Malo se salim za muza,da skratim,sta se desava kod tebe,a mozemo da predjemo na pp,ali posto je u modi objavljivanje pp,glupo je da trosimo vreme,na kopiranje istih. :D :D A i da damo malo priliku gradjanstvu da komentarise. :D :wink: :wink: :wink: :wink:
Auuu, Miloše, ala si se ti zaželeo druženja, a ?!? :lol:
Našao pasvord što ga je TATA zapisao, pa sakrio pod dunstflašu u špajzu u jednom od tih vaših stanova, rešen da te liši kompa do kraja ispitnog roka, pa sad daješ sebi oduške za sve propušteno na ovom forumu, a ?!? :lol:

. . .

Poznat
Poruka
8.586
krvolok:
milost:
milost:
Auuu, Miloše, ala si se ti zaželeo druženja, a ?!? :lol:
Našao pasvord što ga je TATA zapisao, pa sakrio pod dunstflašu u špajzu u jednom od tih vaših stanova, rešen da te liši kompa do kraja ispitnog roka, pa sad daješ sebi oduške za sve propušteno na ovom forumu, a ?!? :lol:
Ja bih pre rekao da mu sestra nije kod kuce :lol: