Mare
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
Pa valjda su svi problemi već rešeni...
Najmanji problem je da ih napravimo ponovo.Mare:Pa valjda su svi problemi već rešeni...
Misliš da napravimo problem?milost:Mare koji bi bio odgovor tek na ovu temu???? :wink:
Ja sam uvek za.Ali cuvaj se opasnih novosadjanki.Mare:Misliš da napravimo problem?milost:Mare koji bi bio odgovor tek na ovu temu???? :wink:
Malo se salim za muza,da skratim,sta se desava kod tebe,a mozemo da predjemo na pp,ali posto je u modi objavljivanje pp,glupo je da trosimo vreme,na kopiranje istih.milost:Jeste da nema veze sa ovom temom,ali moze da bude podtema.Ajmo malo na chat diskusiju.Gde si ti meni Breskvice?Sta ima novo kod tebe?Izlazis li?Kako muz i deca :wink:
Derane mani se ti pravljenja problema jer si na dobrom putu da napravis koji sebi koji na faxu ali tada ti ni na ni storm_cloud ne mozemo pomoci da ga sanirasmilost:Ja sam uvek za.Ali cuvaj se opasnih novosadjanki.Mare:Misliš da napravimo problem?milost:Mare koji bi bio odgovor tek na ovu temu???? :wink::wink:
. . .:Derane mani se ti pravljenja problema jer si na dobrom putu da napravis koji sebi koji na faxu ali tada ti ni ja ni storm cloud ne mozemo pomoci da ga sanirasZato knjigu u sake!
Auuu, Miloše, ala si se ti zaželeo druženja, a ?!?milost:Malo se salim za muza,da skratim,sta se desava kod tebe,a mozemo da predjemo na pp,ali posto je u modi objavljivanje pp,glupo je da trosimo vreme,na kopiranje istih.milost:Jeste da nema veze sa ovom temom,ali moze da bude podtema.Ajmo malo na chat diskusiju.Gde si ti meni Breskvice?Sta ima novo kod tebe?Izlazis li?Kako muz i deca :wink:![]()
A i da damo malo priliku gradjanstvu da komentarise.
:wink: :wink: :wink: :wink:
Ja bih pre rekao da mu sestra nije kod kucekrvolok:Auuu, Miloše, ala si se ti zaželeo druženja, a ?!?milost:Malo se salim za muza,da skratim,sta se desava kod tebe,a mozemo da predjemo na pp,ali posto je u modi objavljivanje pp,glupo je da trosimo vreme,na kopiranje istih.milost:Jeste da nema veze sa ovom temom,ali moze da bude podtema.Ajmo malo na chat diskusiju.Gde si ti meni Breskvice?Sta ima novo kod tebe?Izlazis li?Kako muz i deca :wink:![]()
A i da damo malo priliku gradjanstvu da komentarise.
:wink: :wink: :wink: :wink:
![]()
Našao pasvord što ga je TATA zapisao, pa sakrio pod dunstflašu u špajzu u jednom od tih vaših stanova, rešen da te liši kompa do kraja ispitnog roka, pa sad daješ sebi oduške za sve propušteno na ovom forumu, a ?!?![]()