G
glok
Gost
bas je interesanto gledati kao se tipovi gruisu u 2 po 3, piju pivo iz flase i gledaju da li ih smeka neka cica. ako ih i smeka, dzabe joj, posto on verovatno nije smislio ni jednu dobru zvakicu za to veze pa je jako ustopan od starha da ne pogresi rec, dve pa ga cica iskulira, a to ce VIDETI SVI pa ce da ga bije blam ( ima li sta gore?). Ako se usput i seti neke price vec je kasno posto je njegova ekipa poska kuci A ON MORA SA NJIMA!!! Mene ni jedna devojka nije ujela zbog gluposti koje sam bubao (CAK STA VISE!!!). Tipovi uvek guraju neki "videcu je drugi put" sitem. E pa momci NEMA DRUGOG PUTA! Drugi put mozes samo dobiti sansu da napavis istu gresku kao i prvi put. Sto se drugog puta tice: Jedna Vesna je na EXITU 2002 nosila nekakvu crvenu letnju haljinu sa, mislim, cvetovima. Upoznali smo se kod standa na kojem se tada potpisivala peticija za ukidanje viza. Rekla je da MONSTRUOZNO licim na nekog (njenog drugaa). Izgubila se u rulji u sekudi jel, ali ja sam mislio da Novi Sad nije tako veliki i da svekog moras sresti barem dvaput. E pa veliki je!