KAKO DA NOVOSADJANI RESE PROBLEM SA NOVOSADJANKAMA

G

glok

Gost
bas je interesanto gledati kao se tipovi gruisu u 2 po 3, piju pivo iz flase i gledaju da li ih smeka neka cica. ako ih i smeka, dzabe joj, posto on verovatno nije smislio ni jednu dobru zvakicu za to veze pa je jako ustopan od starha da ne pogresi rec, dve pa ga cica iskulira, a to ce VIDETI SVI pa ce da ga bije blam ( ima li sta gore?). Ako se usput i seti neke price vec je kasno posto je njegova ekipa poska kuci A ON MORA SA NJIMA!!! Mene ni jedna devojka nije ujela zbog gluposti koje sam bubao (CAK STA VISE!!!). Tipovi uvek guraju neki "videcu je drugi put" sitem. E pa momci NEMA DRUGOG PUTA! Drugi put mozes samo dobiti sansu da napavis istu gresku kao i prvi put. Sto se drugog puta tice: Jedna Vesna je na EXITU 2002 nosila nekakvu crvenu letnju haljinu sa, mislim, cvetovima. Upoznali smo se kod standa na kojem se tada potpisivala peticija za ukidanje viza. Rekla je da MONSTRUOZNO licim na nekog (njenog drugaa). Izgubila se u rulji u sekudi jel, ali ja sam mislio da Novi Sad nije tako veliki i da svekog moras sresti barem dvaput. E pa veliki je!

milost

Primećen član
Poruka
789
glok:
bas je interesanto gledati kao se tipovi gruisu u 2 po 3, piju pivo iz flase i gledaju da li ih smeka neka cica. ako ih i smeka, dzabe joj, posto on verovatno nije smislio ni jednu dobru zvakicu za to veze pa je jako ustopan od starha da ne pogresi rec, dve pa ga cica iskulira, a to ce VIDETI SVI pa ce da ga bije blam ( ima li sta gore?). Ako se usput i seti neke price vec je kasno posto je njegova ekipa poska kuci A ON MORA SA NJIMA!!! Mene ni jedna devojka nije ujela zbog gluposti koje sam bubao (CAK STA VISE!!!). Tipovi uvek guraju neki "videcu je drugi put" sitem. E pa momci NEMA DRUGOG PUTA! Drugi put mozes samo dobiti sansu da napavis istu gresku kao i prvi put. Sto se drugog puta tice: Jedna Vesna je na EXITU 2002 nosila nekakvu crvenu letnju haljinu sa, mislim, cvetovima. Upoznali smo se kod standa na kojem se tada potpisivala peticija za ukidanje viza. Rekla je da MONSTRUOZNO licim na nekog (njenog drugaa). Izgubila se u rulji u sekudi jel, ali ja sam mislio da Novi Sad nije tako veliki i da svekog moras sresti barem dvaput. E pa veliki je!
Ne treba cekati to je zasigurno,ali mozda nam je u krvi:"Kako cemo,lako cemo".Pa dok se novosadjani nakane,prosao je voz.

glok

Zainteresovan član
Poruka
214
Momci devojke su se umorile od cekanja. Pa sta ako su nafurane, uobrazene i ne znam ti sta jos! Pa nisu one tu da nam olaksavaju! Uposlite malo vijuge, pokazite malo maste! Ne mislite valjda da se ona mora nasmejati na svaku salu i da mora uvek biti raspolozena za razgovor.Eeee bato. Zaboravili smo cari muvanja dok smo negde gledali kvote u kladionici. Al nije jos kasno. Pa sutra je petak! Dozvolimo im da nam uniste zivot

Peta W.

Poznat
Poruka
9.845
glok:
Momci devojke su se umorile od cekanja. Pa sta ako su nafurane, uobrazene i ne znam ti sta jos! Pa nisu one tu da nam olaksavaju! Uposlite malo vijuge, pokazite malo maste! Ne mislite valjda da se ona mora nasmejati na svaku salu i da mora uvek biti raspolozena za razgovor.Eeee bato. Zaboravili smo cari muvanja dok smo negde gledali kvote u kladionici. Al nije jos kasno. Pa sutra je petak! Dozvolimo im da nam uniste zivot
:twisted: :arrow: :P :wink:

dugi777jezik

Aktivan član
Poruka
1.136
Peta W.:
glok:
:twisted: :arrow: :P :wink:

8) 8) 8) Ljubavi PETA, zbog tebe je samo NS glavni grad Sveta !!! :P :P :P

glok

Zainteresovan član
Poruka
214
Ovaj problem je upravo toliko postao ocigledan da mi je iskopao oko. Znaci: Svi su zaljubljeni u PetuW, devojku (u ovu cinjenicu nemam hrabrosti da posumjnam) nema ni lice ni glas (u ovom medijumu naravno). Ona je cista misao koja struji i pokrece tockice u nasim glavama ne bi li joj sto vise komplimenata udelili. A spreman sam sad da se kladim u ovo malo duse sto je prezivelo sve moguce otimacine, da ne bi cula ni 50% ovih laskavih reci da je srecemo u gradu, fakultetu ili na poslu (bojim se da ovo poslednje spada u krivicno delo). Zakljucak: Imamo maste (mozda se srozala i ubajatila, ali pokazuje znake zivota), ali nam definitivno nedostaje hrabrosti. Pokusaj lecenja: ne misliti na eventualne lose posledice, ne ulaziti u start sa prevelikim ocekivanjima, biti strpliv i spreman na sve, ne razmisljati suvise sta znaci ovaj ili onaj njen gest, mimika (ko zna kakve mi sami grimase pravimo)ili rec. Ne moras joj "lupiti zvaku" posle sat razgovora, ali ne moras ni cekati da prodju 2 sata ako je evidentno da to oboje zelite. Obavezno!!! traziti broj telefona i nikako!!! cekati 3 dana da je nazoves! Ne pokusavaj da sarmiras njene drugarice dok nisi siguran da si sarmirao nju. Mogla bi pomisliti da si se predomislio u prvobitnom izboru kojoj devojci da pridjes. Ne pricaj suvise. Pusti nju da prica. Ako je cutljiva pomozi joj da pocne, pre ili kasnije progovorice (zene su zene :) ). Slusaj je ma koliko ti to bilo tesko, jer verovatno ti je bilo teze odluciti se na prilaz. Ne bleji sa strane, bleji u nju. Ne bulji u nju. Udeli komliment, ali diskretno, u kontekstu, a ne: najomiljenije su mi grudi kao tvoje, bas su lepe :). Ako te ignorise, izdrzi jos koji trenutak i smisli nesto genijalno u sekundi. Ako te bez dvoumljenja odbije, odstupi, zaboravice te. A i ti ces nju posle nekog vremena.
Ovo meni niko nikada nije rekao, ali da jeste verovatno bih pola stvari zaboravio kad pridjem devojci i rekao nesto sto mi u tom momentu padne na pamet (sto je i ispravno jer u napred smisljene zvake u principu ne pale), ali i ustedeo bih sebi dosta vremena koje sam utrosio da bih skontao neke sitnice.
I pored svega, kolena me bas i ne slusaju ponekad kad mi neko udje u prostor, ali ja slusam njih. I nije problem pogresiti u pokusaju, problem je nikad ne pogresiti jer nisi nikad ni pokusao. I ponovo: Dozvolimo im da nas uniste. Od tog nekad ispadne umetnost

Peta W.

Poznat
Poruka
9.845
Ha,ha...Do nekle si u pravu,a sto se tice komentara koje je ostavio Dugi777jezik,tu nisi u pravu,jer:
1.On zna kako izgledam
2.Prilicno dobro me poznaje
3.Da,zaljubljen je u mene....
4.Ovde sam u ulozi moderatora,a ne da skupljam komplimente
5.Iznenadio bi se kada bi me video
Dakle,Peta W. je verovatno mnoge podigla na noge,ali osoba koja se ovako potpisuje (JA) podigla sam samo Dugog,i to mnogo ranije... :wink:
Pozz :P
P.S.Za ostale komentare-svaka ti cast! :wink:

glok

Zainteresovan član
Poruka
214
Podsetila si me na voditeljku kviza Najslabija karika (ako si ga koji slucajem nekad gledala) sa onim :"...ja nisam ovde da skupljam komplimente...", ali ti definitivno skupljas komplimente (i moje licne eto).U principu me vise iznenadjuje ono sto cujem, nego ono sto vidim, ali na zalost me sve manje stvari iznenadjuje. Drago mi je sto je Dugi prohodao :). I ako ti kazes "svaka cast" znaci ipak ima neke istine u onom sto sam rekao. Pa momci...

dugi777jezik

Aktivan član
Poruka
1.136
glok:
Podsetila si me na voditeljku kviza Najslabija karika (ako si ga koji slucajem nekad gledala) sa onim :"...ja nisam ovde da skupljam komplimente...", ali ti definitivno skupljas komplimente (i moje licne eto).U principu me vise iznenadjuje ono sto cujem, nego ono sto vidim, ali na zalost me sve manje stvari iznenadjuje. Drago mi je sto je Dugi prohodao :). I ako ti kazes "svaka cast" znaci ipak ima neke istine u onom sto sam rekao. Pa momci...

8) 8) 8) E moj Gloki, koliko gresis, nisi svestan, jer Peta W. je neuporedivo inteligentnija, mudrija i stabilnija licnost od one voditeljke, koju pominjes i svako dalje poredjenje sa tom @#&* nazovi voditeljkom koja lose glumi , je krajnje uvredljivo za Peticu, zato bi bilo uljudno i dzentlmenski da joj se izvinis... Peta je neuporedivo pametnija, mnogo sire dushe, predivne pojave, visprenih komentara i izuzetno snalazljiva u svakodnevnom zivotu... Njen personaliti zraci cak i kroz dvodimenzionalni tekst i veruj mi, u nju se ne moze zaljubiti samo muskarac koji ne voli zene. Svako ko voli zene, a ona je devojka i zensko bice u punoj raskosi i divoti, kompletna licnost i poslovna dama, dakle, svako kome su zene (a ne muskarci) drage, mora osecati prema njoj barem blagu zaljubljenost, a kamoli kao ja, pred njom uvek na kolenima, svestan njene zenske i devojacke perfektnosti, punu, posvecenost, divljenje i ukratko, sve najpozitivnije sto se tesko recima da iskazati ... :!: :!: :!:

dugi777jezik

Aktivan član
Poruka
1.136
Peta W.:
Ha,ha...Do nekle si u pravu,a sto se tice komentara koje je ostavio Dugi777jezik,tu nisi u pravu,jer:
1.On zna kako izgledam
2.Prilicno dobro me poznaje
3.Da,zaljubljen je u mene....
4.Ovde sam u ulozi moderatora,a ne da skupljam komplimente
5.Iznenadio bi se kada bi me video
Dakle,Peta W. je verovatno mnoge podigla na noge,ali osoba koja se ovako potpisuje (JA) podigla sam samo Dugog,i to mnogo ranije... :wink:
Pozz :P
P.S.Za ostale komentare-svaka ti cast! :wink:

8) 8) 8) Ljubavi, Peta, imam privilegiju i cast koje si mi ti omogucila, da priznam, sve tvoje reci su i moje, hvala ti ! :idea: :wink: :P

Gost
Hah! U zivotu sam stekao gadnu naviku da se ne izvinjavam, nego umesto toga ispravljam sta sam zeznuo ako se ispraviti da (ako ne da onda trpim pokude i prezire sve dok se zaborav ne prejede. Ipak, ako na ovom svetu postoji zena koja u sebi okuplja sve sto si spomenuo, to je i vise nego dovoljno da molim za oprostaj ne samo za onaj nepromisljeni komentar o "voditeljki" nego za sve gluposti koje sam izgovorio i napravio od svoje 12 godine, jer mislio sam da je laz sva poezija, plod maste ljudi koji u strahotnoj samoci izmislise Beatricche, Lauru, Jelenu ili kako je god nazvase. A ti Dugi delis snove sa njom. Ima trenutaka kad se umori covek od traganja i svasta bi tad nazvao svojim ciljem, prezalivsi i na kraju zaboravivsi ono po sta je poshao. Ali onda iznenada uleti neka bonus kuglica i produzi tu partiju. Treba li da kazem hvala? Treba.
Hvala

milost

Primećen član
Poruka
789
Zanimljivo je videti kako se razvija ovaj forum.Pozdrav za devojku pod pseudonimom peta.Malo ljudi ima obicaj da stavlja svoju sliku na internet,samim tim sto sam video tvoju,znaci da nisi konzervativna,a i sigurno je da volis komplimente./ :lol: U svakom slucaju zanimljivo je videti,da su i novosadjanke zainteresovane za ovakve forume,da ne bude samo da su muskarci ti koji komentarisu.Voleo bi da cujem tvoje konkretno misljenje o ovoj temi.sta je to sto bi mi muski trebali da menjamo,a takodje vazi i za devojke.Pozdrav.

Peta W.

Poznat
Poruka
9.845
Ono sto bi Novosadjani trebali da menjaju je prvenstveno stav prema Novosadjankama,jer vecina njih ne vidi dalje od slatkih kopija Natase B. ,posle se zale da su sve sponzoruse,ovakve i onakve,glupe i sta vec znam...Jer,zbog takvih devojaka postoji generalizacija tipa da su sve Novosadjanke iste (takve,gorepomenute!)Poenta je u tome da je malo onih koji TRAZE nesto drugacije,ali stvarno TRAZE! A mi,drugacije smo tu,samo se ne eksponiramo toliko... :P Eto,to je za sada ono sto im ja licno zameram... Sve ostalo je OK,jer ipak sam ja malkice pristrasna,svoji smo,zar ne? :wink:
Pozz :P :wink:

milost

Primećen član
Poruka
789
underwater:
Peta W.:
Ha,ha... :lol: I meni devojke upucuju komplimente,ali...ja te prilike ne propustam..(ako je u pitanju neka koja me privlaci...) :lol: :lol: :wink:
:shock: :arrow: :idea: :arrow: :D
eto novog impulsa za temu koja je pocela da zamire :wink:
Definitivno se slazem sa tobom,ovaj forum taman sto krene da zamre,kada ono,ipak se na kraju uspe da odrzi.Ono sto je zanimljivo da ovaj topic je dosta dugo na netu,kao i da je jedan od posecenijih.Zasto su ljudi zainteresovani za ovu temu,ne bih znao da kazem,ali u svakom slucaju drago mi je kada vidim da se ljudi,slatko zabavljaju na ovome forumu,a nadam se da ce tako biti i u ubuduce.Pozdrav svima,zelim da vam cestitam novogodisnje i bozicne praznike,kako bi se reklo da ih u miru i sreci povedete.

milost

Primećen član
Poruka
789
Peta W.:
velka:
meni nije stvarno jasno sta se dogadja, nisam sponzorusa, ne licim na natasu bekvalac ni pod razno.
komplimente mi samo devojke upucuju a momci mi uopste ne prilaze :roll:
izgleda da se vise devojkama dopadam :twisted:
Ha,ha... :lol: I meni devojke upucuju komplimente,ali...ja te prilike ne propustam..(ako je u pitanju neka koja me privlaci...) :lol: :lol: :wink:
PetaW kada si stavila ovu sliku,znam da si imala drugu sliku,uokviru svog profila.Pored ovoliko komplimenata muskaraca,bices glavna i na forumu krstarice uopste.Blago nama kada imamo ovakvog administratora.Da li je ono zaista tvoja slika??? Ako jeste super izgledas! :roll: