Mileta iz Talesa
Ističe se
- Poruka
- 2.573
Ovde se samo dodaje .Pa dušu ćeš joj uzeti.
Što duže sve bolje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde se samo dodaje .Pa dušu ćeš joj uzeti.
Sutra uz slike .Svaka etapa .Daj recept, baš me interesuje. Ja ih pečem 30 min. Ne znam šta im toliko radiš![]()
Kupis kuvar.Knjigu sa receptima hrane i krenes od onoga sta ti se svidja.Dobar dan!
Nesto razmisljam, koji sam ja kreten... volim da jedem sve a slabo sto znam da skuvam (neka osnovna jela).. Kako da postanem dobar kuvar? Volio bih da znam da kuham, a i zene to vole pa bi to bio veliki plus u vezi
Kako poceti ? Koja osnovna jela u pocetku da znam da spremim? Sta ako to u pocetku je bude kako sam se nadao? Da li je bitno iskustvo ?
Preporucite mi neko jelo koje bih mogao nauciti
Da, tako ja kada nemam ideje otvorim Veliki narodni kuvar. Kako se pravi domaća supa? Recept počinje: "Zaklati matoru kokošku"Kupis kuvar.Knjigu sa receptima hrane i krenes od onoga sta ti se svidja.
Pelagic je lekar.nemoj to da citas i da pobrljas travke.Da, tako ja kada nemam ideje otvorim Veliki narodni kuvar. Kako se pravi domaća supa? Recept počinje: "Zaklati matoru kokošku"
A tek Pelagićev narodni učitelj? Pa tu tek ima dobrih ideja.
Ma znam ja to. Držim se teorije.Pelagic je lekar.nemoj to da citas i da pobrljas travke.
Drzi se ti kuvara,ipak.Ma znam ja to. Držim se teorije.
Misliš? Što je sigurno - sigurno je!Drzi se ti kuvara,ipak.
Da.Misliš? Što je sigurno - sigurno je!
Robot -kuvarJel ti teško da čitaš recept i radiš po receptu šta ti piše? Ko zna da čita zna da kuva.
Vidi, vidi! Bravo!Skuša , šargarepa , crni luk , beli luk , sečeni limun, biber u zrnu , lovor , čaša rizlinga , čaša maslinovog ulja , dve kašike sirćeta , so ..
Skuša se prvo , poluodledjena, sa malim nozicem oguli ( ima ta opna preko kože i koja daje taj pomalo neprijatan miris a nije ni zdrava .)
Zato se skida .
Pogledajte prilog 1693557Pogledajte prilog 1693558Pogledajte prilog 1693559
Дај мало више детаља?3 Sata Pogledajte prilog 1693563
Pogledajte prilog 1693564
6 sati , još sat dva na malo jačoj temperaturi .
Da marinada pobeli .
Posle prirodnog hladjenja ide u frižider i tek sutradan dobija ukus .
Da posle guljenja , koje je komplikovano, isekao sam na manje komade .Biraj domaći luk onaj sto ne smrdi .Дај мало више детаља?
Рекао бих по сликама да си скушу исекао на мање комаде?
На којој температури се кува? Јел треба да баци кључ?
Да ли се процеди када се заврши?