Zanimljivo.Prebranac je posni a čorbast isključivo sa suvim svinjskim mesom i kobasicom .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo.Prebranac je posni a čorbast isključivo sa suvim svinjskim mesom i kobasicom .
more kakva piletina u kupusu???Prebranac je posni a čorbast isključivo sa suvim svinjskim mesom i kobasicom .
Za razliku od kupusa gde je poželjna junetina , , ,jagnjetina , piletina ...
Podvarak .more kakva piletina u kupusu???
Rekao sam ja tebi da nijesi Karapandzamore kakva piletina u kupusu???
Nije samo podvarak. Mnogo azijskih jela je kombinacija kupusa i piletine ( soja recimo to lijepo poveze). Takodjer, u centralnoj evropi( tu je bacon recimo dobar premost ukusa).Podvarak .
Da to si u pravu .Nije samo podvarak. Mnogo azijskih jela je kombinacija kupusa i piletine ( soja recimo to lijepo poveze). Takodjer, u centralnoj evropi( tu je bacon recimo dobar premost ukusa).
Probaj ovo. Uz pivo naravnoDa to si u pravu .
Kuvao sam i slatki kupus sa piletinom.
Što te interesira . Svako ima svoj načindečkići bili smo na grahu zvanom pasulj a vi otišli na piletinu u kupusu zbunili ste me![]()
pa zamislila sam kako bi izgledao pasulj s kiselim kupusom i piletinomŠto te interesira . Svako ima svoj način
Htela si čorbast pasulj .pa zamislila sam kako bi izgledao pasulj s kiselim kupusom i piletinompa mi nekako ne ide ta kombinacija
da čorbast pasulj bez kupusa i piletineHtela si čorbast pasulj .
Ne znam gde živiš , ako možeš da nadješ žuti domaći .Duplo je skuplji od uvoznih .da čorbast pasulj bez kupusa i piletine
samo s rebarca suva ili dimljenom butkicom
Ne znam gde živiš , ako možeš da nadješ žuti domaći .Duplo je skuplji od uvoznih .
Svi znate da treba da se potopi u vodu koji sat, zatim da se prokuva 10tak min sa slaninom, rebarcima , kolenicom , ocedis i u lonac .
(Ja prethodno proprzim i malo crnog luka sa alevom paprikom i stavim taj pasulj preko toga ) .
U toku kuvanja , malo mlevenog kima i nane zbog nadimanja , dve glavice crnog luka da se raspadne , jednu sargarepu ,lovor, biber,
.A kobasicu propržim u tiganju i stavljam je pred kraj kuvanja .
Paziti , pasulj moze lako da zagori pred kraj kuvanja .
@Pilgrim
Ne znam zašto... u stvari znam... ali pogodna za autora teme tj. tebe
Pogledajte prilog 1690735
Kuva?Kuva se skuša .Sutra slike .
Celih 8 sati .
7 sati je minimum , ostane cela mislim u komadima , kosti se rastope .8 sati? Pa šta će ostati od nje? Pa nije to prase sunce mu kalajisano!