Kako da napišem knjigu?

Hej care,tu si? Mislim na Rujevita. I ja bih malo komentarisala. Papir, olovka plus dusa. Tacno je da danas svi pisu knjige.Nije li to normalno za nas Srbe? Mi smo viteska nacija! Naklonjeni smo knjizevnosti a nekadasnje junastvo pokazujemo na sportskim terenima,u ekipnim sportovima (opet Istorija) Dovoljno dugo je ovaj narod cutao a kad je govorio niko ga nije slusao,i po meni je sasvim normalno to sto se sad raspisao.Ako, to je dobro za celu naciju.Nego sve mi se cini da nama nije problem napisati knjigu, nego sta posle s njom? Kako je posle odstampati kad smo pusti bez para? Po meni je to zesci problem.Kako da ubedim tamo nekog da je bas ta knjiga ona prava?
 
E u tome i jeste problem.Svako danas moze da napise knjigu Legija,Ceca,Cica ,Mica i razne druge fufe i fufice.E sad onaj koji napise kvalitetnu knjigu obicno nema para za stampanje ili je njegova knjiga isuvise provokativna za izdavaca.Tu sad dolazi do ispliva raznih bljuvotina i gluposti.Danas smo dosli u situaciju da nam glavni knjizevni likovi budu Isidora Bjelica i Anabela Basalo, koje pisu o Srbiji bez orgazma i sa kim je ko spavao!To se zove katastrofa jedne nacije, totalno ponizenje i krah.Trovanje naroda raznim glupostima, baciti im kosku koju ce moci svako da cita a koja ce se uzgred lako i kupovati.Isti je slucaj i sa muzickom estradom,glumom, pa cak i sa novinama, tabloidima!Ovakva Srbija vrlo brzo puca sama od sebe, nece nam biti kriv nikakav NATO,EU i sta ti ja znam sami cemo sebe u grob poslati!
 
Pa nisu svi Isidore,Anabele,Legija i ostle suse.Ima ovde i pametnih pisaca nemoj zezati.Sta da smo njima rekli da ne pisu jer nam je dosta ubiijanja i sexa u svakoj drugoj recenici.Samo nek se nesto normalno pise
Pozdrav @rujevit
 
angely:
Pa nisu svi Isidore,Anabele,Legija i ostle suse.Ima ovde i pametnih pisaca nemoj zezati.Sta da smo njima rekli da ne pisu jer nam je dosta ubiijanja i sexa u svakoj drugoj recenici.Samo nek se nesto normalno pise
Pozdrav @rujevit

Slazem se sa tobom u potpunosti.Mislim da ovde ima mnogo dobrih i kvalitetnih pisaca.Evo bas mi se svidela knjiga dobitnika NIN-ove nagrade Mira Vuksanovica-"Semolj zemlja".Jes da je nisam procitao ali sam negde procitao par redova iz te knjige.Mislim da skoro nismo dobili takvu knjigu.Mislim da je ta knjiga pravi primer "zemlje obrasle recima" kako je neko nazvase!
 

Back
Top