Kako da krekujem igru?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali je ovo jedina tema koja se ne zakljucava a prica se o krekovima :lol:
Uspeh. Samo polako. Od ovog se pocinje :lol:

@GZ
A da li se secas one moje teme za zaradu gripa u gradskom prevozu? :lol:
Mora covek malo da se i nasali.

Heheheheh.. Dobra fora... nadam se da joj Markoca nece stati u kraj.. Na kraju krajeva neka malo i ovoga, a podforum VIdeo igre i ne mora da bude strogo namijenjen ozbilji, dakako da je i sama rijec o igrama, pa i ovo je jedna o takvih..

Dobra tema, samo nastavite..

Auuuu... ako iskopas link... podsjeti me.. Kako rece godine, zaboravlja se... ebi ga..

@markoca...

Molim te.. ubidice sve aktivnosti vezane za krekove slobodno OBRISI.. Nema potrebe da se zakljucavaju i nisi u poziciji da molis.. TI si moderator ovde i zna se sta ti je posao..

Ako treba pomoc javi..

A sto se tice ove teme raspali...

Evo jednom i za svagda, sklepao sam na brzinu sajt na kome se nalaze detaljno napisana uputstva uz propratne slike kako se krekuju igre.
Svaka igra koja je ikad izasla ( cak ima uputstvo i za ping-pong) i koja ce tek izaci ( cak posedujemo uputstva i za igre koje josh nisu ni smisljene ) ima svoje detaljno uputstvo ovde a postoji i tehnicka podrska koja radi 24/7/365 a ukoliko i pored detaljnih uputsava imate neke nejasnoce, nasa tehnicka podrska ce u rekordnom roku izaci na teren, doci kod vas kuci, pomoci vam a po dogovoru i odigrati igru mesto vas.

www.uputstvozakrekovanjeigara.com/

O tome se i dalje vodi polemika ali ne ovde nego na svetskom novou.
U sutini. U Americi je zabranjeno koriscenje NoCd-patchova i na originalima i to spada pod pirateriju dok po evropskim zakonima nocd patchevi su legalna stvar i po toj logici bi i ovde smelo da se prica o njima ali ajde, necemo da stajemo markoci na zulj pa je i to zabranjeno :lol:

@ GZ
kako si zaboravio moj odgovor i revolt na ekspanziju naslova tipa "zaradite ovo ili ono"
http://forum.krstarica.com/threads/84384&highlight=zaradite

Moram priznati posle tog maila doslo je do zatisja takvih naslova :lol:

To sa NO-CD fajovima je kao, na primer, da kupis knjigu nekog pisca i ne smes da menjas nista u njoj. Ma ima listovima te knjige da se brisem posle k€njanja, ako mi je to volja. Tako isto i sa fajlovima odredjene igre : sta njih briga sta ja radim sa tim fajlovima na mom racunaru, kad sam vec kupio te fajlove od njih.

ko stvarno hoće da se bavi krekom nek nađe na underground sajtovima baju koji se zove blade... e taj šta zna i kako radi krekove.........

p.s. zaboravi... ima i pablo al' one je specijalista za serials... samo se može povremeno naći na icq.

tab503:
O tome se i dalje vodi polemika ali ne ovde nego na svetskom novou.
U sutini. U Americi je zabranjeno koriscenje NoCd-patchova i na originalima i to spada pod pirateriju dok po evropskim zakonima nocd patchevi su legalna stvar i po toj logici bi i ovde smelo da se prica o njima ali ajde, necemo da stajemo markoci na zulj pa je i to zabranjeno :lol:

@ GZ
kako si zaboravio moj odgovor i revolt na ekspanziju naslova tipa "zaradite ovo ili ono"
http://forum.krstarica.com/threads/84384&highlight=zaradite

Moram priznati posle tog maila doslo je do zatisja takvih naslova :lol:

Uh, kad procitah ovo sjetih se bas si me oladio, pa se sjetih da sam htio da napisem
"Zar i ti brate Brute"

hehehe.. neka si me napomenuo.. ja sturio skroz.. Znas i sam koliko samo znaju navaliti..

@Agent Orange..

E do neba ti hvala na ovavom daru.. Sad cu konacno i ja moci da se igram... heheheh.. Sta bih da ne bi ovog sajta, nikada ne bih saznao sta su igrice... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Pozzzzz...zzzzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back