- Poruka
- 33.595
Omladinkom
Distinacija mozes biti, ali budi nekome cilj to je tesko.
Tako je, biti cilj nekome je retkost.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omladinkom
Distinacija mozes biti, ali budi nekome cilj to je tesko.
Kako da joj kažeš da joj se oseća dole a da je ne uvrediš?
Kako da joj kažeš da joj se oseća dole a da je ne uvrediš?
Pa nisi izuzet , najverovatnije si ti razlog, asimptomatski prenosilac infekcije.Kako da joj kažeš da joj se oseća dole a da je ne uvrediš?
Mita je virgo intacta, ne verujem da je do njega.Pa nisi izuzet , najverovatnije si ti razlog, asimptomatski prenosilac infekcije.
Pod ruku, pa oboje kod lekara..Leči se to.
Каква сад мастурбација...
Не знам како они гинеколози нису импотентни ?!?
Знам двојицу и обојица су мало ћакнути приватно, али цењени стручњаци...
Немож нормалан чоек да ради таки посо.
koje crne pečurke ja ih i ne jedem a kamoli da ih uzgajam doleprobleme sa pickama uglavnom izazivaju razne pecurke koje muskarci uzgajaju na kurcevima, ali sta ces, ocigledno vi mozete normalno da funkcionisete sa tom hiljadugodisnjom strokom koju nosite u gacama.
Gljivice, ako ti je lakse.koje crne pečurke ja ih i ne jedem a kamoli da ih uzgajam dole
Ne mora da znači, možda je najpre bilo "njuškanja" , mislim pre genitalnog kontakta i prenosa.Pa nisi izuzet , najverovatnije si ti razlog, asimptomatski prenosilac infekcije.
Pod ruku, pa oboje kod lekara..Leči se to.
probleme sa pickama uglavnom izazivaju razne pecurke koje muskarci uzgajaju na kurcevima, ali sta ces, ocigledno vi mozete normalno da funkcionisete sa tom hiljadugodisnjom strokom koju nosite u gacama.
Ako je neko single, onda nema kome biti veran/verna.Vjernost je majka svih prevencija
Ako je neko single, onda nema kome biti veran/verna.
Mita je hteo da otvori jednu mizoginu temu, a ispade da STD prenose uglavnom muskarci.
To se podrazumeva, vec sam odg ozbiljno na pitanje iz temeAko je single i tad treba znati kako sigurno opstiti i pre toga obići doktora “imati papir da se zdravo”
Svejedno oboje su za lečenje.Gotovo sad.Ne mora da znači, možda je najpre bilo "njuškanja" , mislim pre genitalnog kontakta i prenosa.
Jel ovo meni upućeno kao odgovor na onu poruku ili uopšteno?Genitalni kontakt nije jedini put prenošenja. Obrazujte se ljudi.
Ko moze da bude normalan kad se nagleda toliko pichoraka.Каква сад мастурбација...
Не знам како они гинеколози нису импотентни ?!?
Знам двојицу и обојица су мало ћакнути приватно, али цењени стручњаци...
Немож нормалан чоек да ради таки посо.
Grome, pod hitno se zeni ako vec nisi.Sem ako ćale nije mirisao kod komšinice...
...
A G tacka ?Pravo da ti kažem tu nebi trebalo ništa gurati niti rukom pipati
Tako je doktorka!Genitalni kontakt nije jedini put prenošenja. Obrazujte se ljudi.
živela !Tako je doktorka!
generalnoJel ovo meni upućeno kao odgovor na onu poruku ili uopšteno?
Hoću da kažem da Sensei možda nije ni stigao da bude 'kriv'generalno
secam se dasi o ovome lepo jednom objasnila. i da se to rijesi tabletama tj emdikamentima.Ima vaginozu
E pa jbg kad se trpate bez kondoma