D
dam_ti_ga
Gost
Ljudi, pa ona mi ne da dobrovoljno....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:Hvala burazeru.....ko zna....
pcelica:vi niste normalni
ma dablondi:pcelica:vi niste normalni
ma 'čelice ne vredi ovo ni komentarisati......
Helena:Na kvarnjaka?Nadam se iskreno da ce ona tebi nakon toga istom metodom nabiti vatrogasni aparat u bulju takvom silinom da ti oci iskoce!Muski skote! :shock:
alo mrave ne moras da se uvlacis toliko duboko - inace helena uopste nemas smisla za humor i nije smesno...atomski mrav:Helena:Na kvarnjaka?Nadam se iskreno da ce ona tebi nakon toga istom metodom nabiti vatrogasni aparat u bulju takvom silinom da ti oci iskoce!Muski skote! :shock:
Hahahahahah!!! Svaka cast Helena... ovo je najbolji i najoriginalniji odgovor na ovu temu!![]()
Ljubim ruke! 8)
Ovca:-p:Ja zbog loseg iskustva nemogu da zamislim analni sex... i vishe i nedozvoljavam da mi se priblizi cmaru... jer sam imala vrlo loshe iskustvo, citala sam neke stvari o analnom sexu i htela sam da probam ali je bilo uzasno prvi put sam plakala... poshto sam cula da prvi put boli a drugi put nebi trebalo pristala sam i drugi a i treci put isto mi je bilo, odvratno. Neznam poshto moj partner nezeli nishta da koristi (mislim na vaselin) smatram da mi je zbog toga bilo tako odvratno.
---------------------------------------------------Incognito:
Zak:---------------------------------------------------Incognito:
Sta ti ovo znaci?