E ljudi pomagajte devojka je vec omeksala a ja se i dalje ne usudjujem da je smuvam cim joj pridjem pocnem sav da drhtim i panichim tako da bas nema sanshe da je smuvam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udesi situaciju da ste jako blizu jedno drugom i....stisni petlju,zazmuri i poljubi je...i ne cekaj mnogo...moze samo da ti drkne samar...hehehehesmeka:E ljudi pomagajte devojka je vec omeksala a ja se i dalje ne usudjujem da je smuvam cim joj pridjem pocnem sav da drhtim i panichim tako da bas nema sanshe da je smuvam
FACA:8) OPALI JOJ ZVAKU I VIDI KAKO NA TO REAGUJE.TO TI JE JEDINO RESENJE 8)
ma znaaam....pazi ako joj se svidjash nema shanse da se naljuti,ako ne,bar tjesh da je u'vatish za dupe...e sad pedala bi pala ionako..zato ..nemash shta da izgubish...hehehehe...vidi lepo je uhvati za desni guz onako lepo i ne pushtaj,onda joj na uvo reci "e ti sad idesh sa mnom"...pazi trebalo bi da ispadnesh shmeker ne dziber!Incognito:Margott, coveka interesuje kako da je smuva, a ne kako da izvrsi samoubistvo![]()
![]()
![]()
Daj malo pozitivnosti, nemoj Hehehehehehehe nemog de prestanem sa smehomIncognito:... i lupis joj zvaku, i 'ona' konacno odgovori:
'Ne sreco, ja sam tranvestit...'![]()
![]()
![]()
Margott:prishunjaj joj se s ledja i ushtini je za dupe!!!
...odushevitje se,kad ti kazem!!!!
![]()
![]()
![]()
E ljudi pomagajte devojka je vec omeksala a ja se i dalje ne usudjujem da je smuvam cim joj pridjem pocnem sav da drhtim i panichim tako da bas nema sanshe da je smuvam