Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.699
Које податке да доставим ономе који ми шаље новац.
Да ли је довољно број рачуна и име банке у Србији?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Преко банке и дев. рачуна се чека неколико дана да "легне лова". Колику провизију плаћа пошаљилац из иностранства преко Вестерн Униона?
Преко банке и дев. рачуна се чека неколико дана да "легне лова". Колику провизију плаћа пошаљилац из иностранства преко Вестерн Униона?

Jeste. Na 100 evra uzimaju 17. Toliko ni Dinkic ne krade.![]()
Dobra usluga kosta...
Које податке да доставим ономе који ми шаље новац.
Otidi u banku u kojoj imas devizni racun i trazi da ti daju instrukciju za uplatu iz inostranstva. Tu instrukciju skeniraj i posalji onome ko treba da ti uplati novac. Kada ti stigne novac na racun trazice ti odakle ti i od koga je taj novac pa tu mozda bude problema. Najbezbolnije je vuci na debitnu kreditnu karticu novac iz inostranstva al` to je malko drugacija prica.

Mislim da grešiš. Po mojim iskustvima, i iskustvima meni pozbatim, najbezbolnija varijanta je ipak manigram. Čeka se 10ak minuta na transfer, nije ti osim šifre i l.k. potrebno ništa više...
A, da...potreban ti je neko da pošalje ljuti keš!![]()

nije dovoljno.Које податке да доставим ономе који ми шаље новац.
nije dovoljno.
moras ici u banku gde imas devizni racun.reci ces odakle treba da ti uplate novac,dace ti stampanu (kratku) instrukciju.
to skeniras i posaljes onome ko ti uplacuje....ili ako nemas skener,prekucaj podatke.sa tim ce ta tvoja osoba otici na uplatno mesto,i greske nema.
znam da komercijalna banka uzima vrlo mali procenat.
и то свом клијенту за своје трошкове 7 евра, и 20 евра трошкова за моју Рајфајзен 

Домаћа банка н.н.у Холандији, да би послала новац на моју Рајфајзен у Србији дев. тек. рачун, на 100 евра узима 27 евра провизијеи то свом клијенту за своје трошкове 7 евра, и 20 евра трошкова за моју Рајфајзен
Живимо у 2011. години или 1993.?![]()