kako da isecem titl

magarac

Početnik
Poruka
21
Ovaki, isekao sam deo iz filma, i sad hocu na taj deo da zalepim titl. Sve znam kako, ali ne znam kako da u subtitle workshopu isecem deo titla koji cu ugraditi u taj deo filma. Da li mogu da napravim taj deo titla kao jednu celinu i onda jednostavno zalepim na video??

U Subtitle Workshopu imaš opciju split,podesiš vreme titla i isečeš na dva dela a posle taj deo gde ti je kraj titla ponovo isečeš na dva dela da ti jedan deo bude to parče titla koje ti treba.

01.jpg
02.jpg

Ili...
Program Ultra Video Converter,sa njim isečeš deo videa koji ti treba a on sam iseče i nalepi titl ako je u istom folderu gde i video.Namestiš i u koji format hoćeš da ga prebaci ako nećeš da menjaš postaviš da konvertuje u isti.

01.jpg

Poslednja izmena:
U Subtitle Workshopu imaš opciju split,podesiš vreme titla i isečeš na dva dela a posle taj deo gde ti je kraj titla ponovo isečeš na dva dela da ti jedan deo bude to parče titla koje ti treba.

Pogledajte prilog 245946 Pogledajte prilog 245947

Ili...
Program Ultra Video Converter,sa njim isečeš deo videa koji ti treba a on sam iseče i nalepi titl ako je u istom folderu gde i video.Namestiš i u koji format hoćeš da ga prebaci ako nećeš da menjaš postaviš da konvertuje u isti.

Pogledajte prilog 245948

Uradio sam sa UVC. Hvala na trudu i pomoci zrenjaninac!

Premiere je najbolji ali težak za početnike.
Subtittle workshop završava sve ako ga znate.
Preko 800 DiVX filmova sam prebavcio na DVD
sa najboljim: VSO ConvertXtoDVD
Mislim da su verzije 3 i 4_demo besplatne

Premiere je najbolji ali težak za početnike.
Subtittle workshop završava sve ako ga znate.
Preko 800 DiVX filmova sam prebavcio na DVD
sa najboljim: VSO ConvertXtoDVD
Mislim da su verzije 3 i 4_demo besplatne

Bravo....Konačno da pročitam odgovor pravog stručnjaka.....Uvijek sam ljudima skrećo pažnju na tvoje savjete ali jbg neće da slušaju...

jedno pitanjece..gde mogu da skinem neku stariju verziju Premijera.?.npr iz 2003, ' 04 godine

Nadji i instališi (besplatan je)
Software informer

Obaveštavaće te o tvojim i o novim verzija kompletnog software-a.
PAZI: Skidaj samo freeware verzije.
Ostale samo ako imaš installation key,
ili ti neko objasni način instalacije.

Šifre niko nesme sa ti da jer je to piraterija.

Poslednja izmena:

Back