Molim vas pomozite mi!!!Zadnji put kada sam izasla sa deckom koji mi se svidja pojavila se neka kevojka i on je odmah odjurio za njom
ops: .Molim vas da mi pomognete da mi se to vise ne ponovi.Treba mi
.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
8)Yolanda:Molim vas pomozite mi!!!Zadnji put kada sam izasla sa deckom koji mi se svidja pojavila se neka kevojka i on je odmah odjurio za njomops: .Molim vas da mi pomognete da mi se to vise ne ponovi.Treba mi
.
Yolanda:Molim vas pomozite mi!!!Zadnji put kada sam izasla sa deckom koji mi se svidja pojavila se neka kevojka i on je odmah odjurio za njomops: .Molim vas da mi pomognete da mi se to vise ne ponovi.Treba mi
.
Yolanda:Molim vas pomozite mi!!!Zadnji put kada sam izasla sa deckom koji mi se svidja pojavila se neka kevojka i on je odmah odjurio za njomops: .Molim vas da mi pomognete da mi se to vise ne ponovi.Treba mi
.
.