Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 59.242
Nemoj da ti presedne argumentacija.Kako da ti kažem..
Ti si državljanin Bosne i Hercegovine
Ako imaš pasoš, vidi šta piše
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da ti presedne argumentacija.Kako da ti kažem..
Ti si državljanin Bosne i Hercegovine
Ako imaš pasoš, vidi šta piše
Ne živim u Srbiji, ovde ako izgubiš izbore daš ostavku i onda proba neko drugi. Ko trči za večitim vođama upravo podržava večiti režim.ja samo kapiram ono sto mi kaze Informator
ja sam za jednog i jedinogNe živim u Srbiji, ovde ako izgubiš izbore daš ostavku i onda proba neko drugi. Ko trči za večitim vođama upravo podržava večiti režim.
U U.S of A ili pobediš na izborima ili partiju na dalje vodi neko drugi.ja sam za jednog i jedinog
Pozdrav,dragi forumaši.Zanima me znate li koja je procedura dobijanja državljanstva Srbije za stanovnike Republike Srpske.Unaprijed hvala!
Da glumiš Voldemorta...Pozdrav,dragi forumaši.Zanima me znate li koja je procedura dobijanja državljanstva Srbije za stanovnike Republike Srpske.Unaprijed hvala!
ozeni neku forumasicu i sredio si poso.Pozdrav,dragi forumaši.Zanima me znate li koja je procedura dobijanja državljanstva Srbije za stanovnike Republike Srpske.Unaprijed hvala!
Glasam iskljičivo u Belgrejdu,sitna buranija me ne interesujeКажи да си спријеман да будеш вожен по разним опћинама у Србији да гласаш за СНС.
Zašto njemu??Voldemort je staro srpsko ime..Da glumiš Voldemorta...
Mene zanima kako oduzeti državljanstvo srpskom Voldemortu?
Pa bloknu me kad im pošaljem ćao u imboks a ne da ih ženimozeni neku forumasicu i sredio si poso.
Evo jedino ako se @WhiteWarg100 dobrovoljno javlja e to je ondak drugojačija stvarozeni neku forumasicu i sredio si poso.
pa promeni bre nik ..........i ja se prepadnem kad te vidim a kamoli one.Pa bloknu me kad im pošaljem ćao u imboks a ne da ih ženim
Ma ček malo Milune,nije ovo prvi put da čujem da "prepadam" ljude ovdje,ne znam o čemu je riječ???pa promeni bre nik ..........i ja se prepadnem kad te vidim a kamoli one.
Turi nekog nalik na Bred Pita, Dzordz Klunija, mene................
Evo jedino ako se @WhiteWarg100 dobrovoljno javlja e to je ondak drugojačija stvar
Hoćeš moje da ti poklonim?Pozdrav,dragi forumaši.Zanima me znate li koja je procedura dobijanja državljanstva Srbije za stanovnike Republike Srpske.Unaprijed hvala!