Quantcast

kako da deinstaliram LINUX

Incognito

Poznat
Poruka
8.155
Sta koristis kao boot loader? ... Ako je XP-ov, onda samo obrisi linux particije, i dodaj ih svojoj FAT32/NTFS particiji na XP-u... Postoje mnogo dobrih programa koji to rade skroz bezbolno, a najbolji je PQMagic Partition Magic...

Poz.
 

Bosko

Zainteresovan član
Poruka
277
Postavi da TIMEOUT = 0 u boot.ini fajlu, ili na My computer>properties>Advanced>Startup and Recovery>Settings i tu ti je podesavanje svega sto ti treba!Najjednostavnije ti je da postavis da automatski podize WIN XP, da te ne ceka da ti izaberes, tj. da TIMEOUT (u boot.ini fajlu) bude 0 !
Mozes i jednostavno da uncheckiras checkbox koji te pita za vreme pre nego sto podigne prvi na listi ("Time to display list of operating systems")!
Mozes i da prepravis BOOT.INI, da izbrises liniju teksta koja upucuje na LINUX, ali pazi sta radis, jer ako izbrises nesto sto ne treba, eto ti novog problemcica!
Pozdrav!
 
S

shamrock

Gost
Posto si formatirao particije sa Linuxom, ostaje ti jos samo da formatiras MBR, jer si verovatno tu instalirao LILO ili GRUB. Posle formatiranja XP ce znati kako da boot-uje masinu!

P.S. Cinis veliku gresku! Linux je buducnost!
 
Top