Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 68.242 17.07.2024. u 23:14 - Kako da biljke prežive godišnji? #26 Sensei: unesi ih unutra kad ideš na odmor Kliknite za proširenje... pa neke se ne mogu...fiksirane zardinjere na primer
Sensei: unesi ih unutra kad ideš na odmor Kliknite za proširenje... pa neke se ne mogu...fiksirane zardinjere na primer
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 351.650 17.07.2024. u 23:15 - Kako da biljke prežive godišnji? #27 ako su saksije ali ako ima žerdinjeru onda je to teži slucaj
D dixieland Iskusan Poruka 6.150 17.07.2024. u 23:20 - Kako da biljke prežive godišnji? #28 Dala si mi ideju . Pansion za biljke.
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 351.650 18.07.2024. u 10:03 - Kako da biljke prežive godišnji? #29 dixieland: Dala si mi ideju . Pansion za biljke. Kliknite za proširenje... kako mislis pansion za biljke..da ti ljudi donose svoje biljke da ih zalivaš
dixieland: Dala si mi ideju . Pansion za biljke. Kliknite za proširenje... kako mislis pansion za biljke..da ti ljudi donose svoje biljke da ih zalivaš
D dixieland Iskusan Poruka 6.150 18.07.2024. u 22:00 - Kako da biljke prežive godišnji? #30 Nina: kako mislis pansion za biljke..da ti ljudi donose svoje biljke da ih zalivaš Kliknite za proširenje... Krenu na more i pre toga donesu saksije u pansion .
Nina: kako mislis pansion za biljke..da ti ljudi donose svoje biljke da ih zalivaš Kliknite za proširenje... Krenu na more i pre toga donesu saksije u pansion .
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 351.650 18.07.2024. u 22:10 - Kako da biljke prežive godišnji? #31 dixieland: Krenu na more i pre toga donesu saksije u pansion . Kliknite za proširenje... ima ljudi koji imaju puno saksija a i onih velikih teških..kako mislis da ih donose
dixieland: Krenu na more i pre toga donesu saksije u pansion . Kliknite za proširenje... ima ljudi koji imaju puno saksija a i onih velikih teških..kako mislis da ih donose
D dixieland Iskusan Poruka 6.150 18.07.2024. u 22:11 - Kako da biljke prežive godišnji? #32 Nina: ima ljudi koji imaju puno saksija a i onih velikih teških..kako mislis da ih donose Kliknite za proširenje... Dobra ti ideja, naplatimo im i kombi transport.
Nina: ima ljudi koji imaju puno saksija a i onih velikih teških..kako mislis da ih donose Kliknite za proširenje... Dobra ti ideja, naplatimo im i kombi transport.
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 39.218 18.07.2024. u 23:23 - Kako da biljke prežive godišnji? #33 Lorelajn: Molim za savete Pričamo o punih 14 dana... Kupila sam ovo ali još nisam probala... Pogledajte prilog 1581240 Druga opcija o kojoj sam razmišljala je ova a treća je strpati šta se sve može u kadu napunjenu vodom... Kliknite za proširenje... Iskreno dam ključ drugarici za sobno cvijece ima dosta dobrih ideja ali za terasu i baštu moraš nekog angažovati inače se prži i svene
Lorelajn: Molim za savete Pričamo o punih 14 dana... Kupila sam ovo ali još nisam probala... Pogledajte prilog 1581240 Druga opcija o kojoj sam razmišljala je ova a treća je strpati šta se sve može u kadu napunjenu vodom... Kliknite za proširenje... Iskreno dam ključ drugarici za sobno cvijece ima dosta dobrih ideja ali za terasu i baštu moraš nekog angažovati inače se prži i svene
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 68.242 19.07.2024. u 01:09 - Kako da biljke prežive godišnji? #34 dixieland: Dala si mi ideju . Pansion za biljke. Kliknite za proširenje... To uopste nije losa ideja kao ni usluzno zalivanje
dixieland: Dala si mi ideju . Pansion za biljke. Kliknite za proširenje... To uopste nije losa ideja kao ni usluzno zalivanje
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 351.650 21.07.2024. u 18:43 - Kako da biljke prežive godišnji? #35 @Lorelajn Naletim na ovaj članak danas i setim se tebe Kako da biljke ostanu „žive“ dok ste na god.odmoru https://citymagazine.danas.rs/lifes...-necete-morati-nikoga-da-molite-da-ih-zaliva/
@Lorelajn Naletim na ovaj članak danas i setim se tebe Kako da biljke ostanu „žive“ dok ste na god.odmoru https://citymagazine.danas.rs/lifes...-necete-morati-nikoga-da-molite-da-ih-zaliva/
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 351.650 21.07.2024. u 18:49 - Kako da biljke prežive godišnji? #36 U tom članku uglavnom piše sve ono što smo i mi pisali na temi...ima smao jedan dodatak i ono sa krpom i slicno
U tom članku uglavnom piše sve ono što smo i mi pisali na temi...ima smao jedan dodatak i ono sa krpom i slicno
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 68.242 21.07.2024. u 18:50 - Kako da biljke prežive godišnji? #37 Nina: U tom članku uglavnom piše sve ono što smo i mi pisali na temi...ima smao jedan dodatak i ono sa krpom i slicno Kliknite za proširenje... Pa sad je vec svejedno, vec smo na destinaciji daleko od biljaka
Nina: U tom članku uglavnom piše sve ono što smo i mi pisali na temi...ima smao jedan dodatak i ono sa krpom i slicno Kliknite za proširenje... Pa sad je vec svejedno, vec smo na destinaciji daleko od biljaka
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 351.650 21.07.2024. u 18:57 - Kako da biljke prežive godišnji? #38 onda neka je tvojim biljkama bog u pomoci nadam se i verujem da ce izdržati dok se ne vratiš