- Poruka
- 82.411
Kako čistite smrdljivu mašinu za veš?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сирће и сода б
Od cega smrdi? Cistim kamenac ali ne smrad.
usmrdi se ustajale vodeOd cega smrdi? Cistim je od kamenca ali ne i od smrada.
Nisam primetila :/.usmrdi se ustajale vode
a meni ona recimo nikada nije smrdela. Verovatno ti je zapušen odvod vazduha koji izlazi iz njeNisam primetila :/.
Meni susara hoce da zamirise ali masina za pranje vesa nikada.
Problrm mi je kako ocistiti masinu susaru, sve hocu da otvorim temu pa zaboravim.
Зар није иста процедураNisam primetila :/.
Meni susara hoce da zamirise ali masina za pranje vesa nikada.
Problrm mi je kako ocistiti masinu susaru, sve hocu da otvorim temu pa zaboravim.
Da kad je kombinovana. Sa tom nemam problem. Ona sto samo susi, pa se na filteru sakupi prasina sa tkanina, razni koncici, svasta nesto. Pa kad zaboravim da to ocistim na vreme a ono navlazi i bad se umirise.a meni ona recimo nikada nije smrdela. Verovatno ti je zapušen odvod vazduha koji izlazi iz nje
Ne, sve je ok. Ovaj deo sto sam postavila u njemu se sakupi prasina i bas je nepristupacno za ciscenje.a meni ona recimo nikada nije smrdela. Verovatno ti je zapušen odvod vazduha koji izlazi iz nje
Majstore kolko za ruke?Ne, sve je ok. Ovaj deo sto sam postavila u njemu se sakupi prasina i bas je nepristupacno za ciscenje.
Pa sto se smejes, da je bar posao za majstora pa da zovem :/Majstore kolko za ruke?
ma nema veze to je sve povezanoIzvini ucitelju, spamujem, sa ves masine prebacis se na susaru.
Део напрскај са средством за прање прозора и начеткај старом четкицом за зубе...Pa sto se smejes, da je bar posao za majstora pa da zovem :/
Pa sto se smejes, da je bar posao za majstora pa da zovem :/
Ma da, gluposti :/
moras usisavati filter i otvor gdje dolazi filter redovnoDa kad je kombinovana. Sa tom nemam problem. Ona sto samo susi, pa se na filteru sakupi prasina sa tkanina, razni koncici, svasta nesto. Pa kad zaboravim da to ocistim na vreme a ono navlazi i bad se umirise.