Како ћемо знати да је Русија победила?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.405
Колега Нешко је отворио неку своју ауторску тему и тамо написао парафразирам "запад зна да ће Русија победити и само је питање времена",

па ме занима,

како ћемо знати да је Русија победила?

Да ли ће то значити да Украјина не постоји, да ли ће то значити да ће Русија анектирати Донбас, да ли то значи да ће бити потписан мировни споразум и са којим тачкама, да ли то значи да ће Украјина капитулирати, да ли то значи да ће НАТО капитулирати...

...која је то линија тачно, где ћемо моћи да кажемо - Русија је победила?

Колега Нешко је отворио неку своју ауторску тему и тамо написао парафразирам "запад зна да ће Русија победити и само је питање времена",

па ме занима,

како ћемо знати да је Русија победила?

Да ли ће то значити да Украјина не постоји, да ли ће то значити да ће Русија анектирати Донбас, да ли то значи да ће бити потписан мировни споразум и са којим тачкама, да ли то значи да ће Украјина капитулирати, да ли то значи да ће НАТО капитулирати...

...која је то линија тачно, где ћемо моћи да кажемо - Русија је победила?
Rusija je izgubila rat na startu, dobila duplo duzu granicu sa NATO paktom dok je Putin trazio povlacenje NATO pakta na granice iz 80 godina, izgubila evropskom trziste np Gazprom pravi prvi put gubitke u zadnjih 30 godina i ocekuje se da ce gubitci svake godine biti sve veci, firma koji je trebala da bude u prvih 10 u svijetu. Rusija postaje rob Kine i potrosila je skoro sve rezerve novca koje je pravila 30 godina, ne razumijem kako moze jos da pobjedi. Rusija bi pobijedila da je uspio napad na Kijev i da su postavili prorusku vladu bez gubitaka a da zapad nije reagovao.

slusamo radio i pratimo instrukcije.
И ја тако мислим.

Чекаћемо Путина да нам каже да смо победили.

Као кад нам је Милошевић рекао да смо победили кад се војска повлачила са Косова и Метохије.

Obratice se presednik

MILOŠEVIĆ PROGLAŠAVA POBEDU 1999.​

Milošević proglašava pobedu 1999.

22.03.2017

Komentara: 0

А како ћемо знати која страна је победила по престанку дејства?
Ako Rusija ostane prisutna u Ukrajini preko osvojenih teritorija ili Zapad prizna te teritorije kao deo Rusije ona je pobedila. Poraz Rusije bi bio ako se Rusija potisne iz Ukrajine (i sa Krima).

И ја тако мислим.

Чекаћемо Путина да нам каже да смо победили.

Као кад нам је Милошевић рекао да смо победили кад се војска повлачила са Косова и Метохије.
eto ..meni se desavalo da putujem kolima ,pljusak nevidjeni a na radiju saopstavaju da se saobracaj odvija po suvim kolovozima.

Ako Rusija ostane prisutna u Ukrajini preko osvojenih teritorija ili Zapad prizna te teritorije kao deo Rusije ona je pobedila. Poraz Rusije bi bio ako se Rusija potisne iz Ukrajine (i sa Krima).

Чекај, али ту имамо две опције,

прва је да остане присутна, али да се настави са војним дејствима. Док се пушкара, нема мира ни победе.

Друга је да се престане са војним дејствима и свако на своју страну.

Међутим, где је та граница освојених територија?

Да ли су то данашње границе фронта? Да ли неке додатне територије? Да ли Доњецк и Луганск (и раније Крим) или и Одеса, Харков...итд...

Ni u jednom ratu nema pobjednika. Sve strane zaraćene na ovaj ili onaj način su gubitnici

Ако зараћене стране Русија и Украјина не буду победници, јер су зараћене стране, самим тим и губитници,

можемо ли рећи да ће НАТО бити победник, јер није зараћена страна?

Ni u jednom ratu nema pobjednika. Sve strane zaraćene na ovaj ili onaj način su gubitnici
Ајд што су обе стране губитници, већ ботована светска економија а тим и лидило гуше остатак планете...

Ако зараћене стране Русија и Украјина не буду победници, јер су зараћене стране, самим тим и губитници,

можемо ли рећи да ће НАТО бити победник, јер није зараћена страна?
Indirektno i NATO je u ratu. Ako kažem da su svi gubitnici onda mislim i ma NATO. Samo trebaš dobro razmislit zašto !

Да ли су то данашње границе фронта? Да ли неке додатне територије? Да ли Доњецк и Луганск (и раније Крим) или и Одеса, Харков...итд...
Današnje granice fronta. Ili će se one zvanično priključiti Rusiji tako što će to konstatovati SB UN ili će se od tih teritorija stvoriti Novorusija koja će ostati u sastavu Ukrajine u nekom formatu.

Poslednja izmena od moderatora:
A, postoji mogućnost da se Rusija povuče iz Ukrajine ?

Pa vi se šalite.
Ta verovatnoća je ista kao i da Zapad prizna da su to delovi Rusije.

Mlatite praznu slamu.

Ко се шали и на коју тему?

Не разумем.

Нико ни у једном посту није поменуо повлачење Русије из Украјине. Тема је како ћемо знати да је Русија победила.

Back