Рекла си неистинуNisam rekla da govoris neistinu, nego da istinu tumacis pogresno.
Са ким си ме помешала не знам. Али у сваком случају не говориш истину.Mani me te predugacke propagande kojoj si sklon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рекла си неистинуNisam rekla da govoris neistinu, nego da istinu tumacis pogresno.
Са ким си ме помешала не знам. Али у сваком случају не говориш истину.Mani me te predugacke propagande kojoj si sklon.
Tacno je da si sklon propagandi i to dugackoj, i to je istina. Nisam te ni sa kim pobrkala.Рекла си неистину
Са ким си ме помешала не знам. Али у сваком случају не говориш истину.
Помешала си ме са редовним корисницима пдф Политика. Ја га баш нешто често и не посећујем.Tacno je da si sklon propagandi i to dugackoj, i to je istina. Nisam te ni sa kim pobrkala.
Ne posecujes ga cesto, al' kad ga posetis, pises dugacke propagande.Помешала си ме са редовним корисницима пдф Политика. Ја га баш нешто често и не посећујем.
Слабо читам, слабо и пишем.
Plasim se da će pobediti, jer nisu mogli u pet gradova sad pre dva meseca sa 5 do 50 000 stanovništva da pobede. Ako od 5 000 nisu skupili 3, 3 500 ljudi da glasa onda ?Вучићевић ће тврдити да је његово викање, вређање и таблоидисање било заправо дугорочно подривање режима изнутра. После пораза ће се представити као човек који је жртвовао сопствени углед да би убрзао пад СНС-а.
Весић ће причати да је његова историјска мисија била да натера СНС да макар једном годишње каже нешто лепо о Зорану Ђинђићу.
Тврдиће да је урбанистички хаос био мала цена за ‘идеолошку модернизацију’ напредњака.
Мали ће рећи да је у СНС-у открио више бивших демократа него што је икада стајало у једној сали ДС-а.
Додаће да је СНС временом постао највећи рециклажни центар жутих кадрова у региону.
Шешељ ће тврдити да је намерно жртвовао СРС како би Србија видела шта се дешава када ученик превазиђе учитеља и да му се 90их Вучић попео на врх главе са Огулином, Карлобагом и Вировитицом.
Шапић ће рећи да је прихватио функцију градоначелника као чин личне жртве, јер му је речено да је алтернатива Симо Спасић са мегафоном и ротацијом.Рећи ће да је прихватио да га пола Београда критикује само да не би слушали јутарња обраћања Симе Спасића испред Скупштине града на свим националним фреквенцијама.
Јелена Триван ће рећи да је од силног ботокса заборавила свој природни жути изглед и да је веровала да је људи неће препознати.
Маја Гојковић ће рећи да је толико пута мењала политичке ставове да је на крају и сама заборавила коју верзију себе тренутно брани.
Даница и Вук ће причати бајке да су они ушли у СНС, како би зауставили рехабилитацију и ослобађање Звездана Јовановића и Легије и читавог земунског клана.
Миша Вацић тврдиће да је све време био на тајној мисији проучавања европске деснице, али да се мало превише уживео у улогу.
Reći će "eto, konačno smo ga skinuli, hvala studentima, sunca naša, šta, pa ja sam oduvek podržavao studente"Вучићевић ће тврдити да је његово викање, вређање и таблоидисање било заправо дугорочно подривање режима изнутра. После пораза ће се представити као човек који је жртвовао сопствени углед да би убрзао пад СНС-а.
Весић ће причати да је његова историјска мисија била да натера СНС да макар једном годишње каже нешто лепо о Зорану Ђинђићу.
Тврдиће да је урбанистички хаос био мала цена за ‘идеолошку модернизацију’ напредњака.
Мали ће рећи да је у СНС-у открио више бивших демократа него што је икада стајало у једној сали ДС-а.
Додаће да је СНС временом постао највећи рециклажни центар жутих кадрова у региону.
Шешељ ће тврдити да је намерно жртвовао СРС како би Србија видела шта се дешава када ученик превазиђе учитеља и да му се 90их Вучић попео на врх главе са Огулином, Карлобагом и Вировитицом.
Шапић ће рећи да је прихватио функцију градоначелника као чин личне жртве, јер му је речено да је алтернатива Симо Спасић са мегафоном и ротацијом.Рећи ће да је прихватио да га пола Београда критикује само да не би слушали јутарња обраћања Симе Спасића испред Скупштине града на свим националним фреквенцијама.
Јелена Триван ће рећи да је од силног ботокса заборавила свој природни жути изглед и да је веровала да је људи неће препознати.
Маја Гојковић ће рећи да је толико пута мењала политичке ставове да је на крају и сама заборавила коју верзију себе тренутно брани.
Даница и Вук ће причати бајке да су они ушли у СНС, како би зауставили рехабилитацију и ослобађање Звездана Јовановића и Легије и читавог земунског клана.
Миша Вацић тврдиће да је све време био на тајној мисији проучавања европске деснице, али да се мало превише уживео у улогу.
Ништа више није исто као пре. Довољан разлог је што он не сме да распише изборе, а раније је и због неке мање кризе то радио.Plasim se da će pobediti, jer nisu mogli u pet gradova sad pre dva meseca sa 5 do 50 000 stanovništva da pobede. Ako od 5 000 nisu skupili 3, 3 500 ljudi da glasa onda ?
Ne mlatiВучићевић ће тврдити да је његово викање, вређање и таблоидисање било заправо дугорочно подривање режима изнутра. После пораза ће се представити као човек који је жртвовао сопствени углед да би убрзао пад СНС-а.