Како ће се ћаци из Ћаци парка осећати у суботу?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
86.590
Како их је Ћаци над Ћацијима оградио,

да би били живи штит,

њих хиљаду ће се наћи наспрам 500 000 слободних душа.

Иако ће између њих бити кордон полиције, ограда, биће и ровова ископаних, верујем да им неће бити све једно због тога што су ту, на том месту.

Мислим да би требали да траже веће дневнице за суботу.

Осим ако их Дачић, противно вољи Председника, не склони.

Poslednja izmena od moderatora:
како их је Ћаци над Ћацијима оградио у тор,

да би били живи штит,

Иако ће између њих бити кордон полиције, ограда, биће и ровова ископаних, верујем да им неће бити све једно због тога што су ту, на том месту.

A ko ce napadati decu.okle ti to

да би били живи штит,

Originalni plan, ne protivno volji Predsednika, već zaista stari (na snazi bio do juče) jeste da se oni pakuju večeras u 20 časova.

Trebalo je preko 99% da ode.

Pa jesi bas tako.
Ok 500000 dysa naspram.ove dece.
Okle ti ideja da ce te duse nagrnuti na decu.
Bas si ih podelio
Na 500000 zlih i par stotina dobrih
Medju tom decom se sakuplja sve veci broj SNS mafijasa, batinasa, ubica i reketasa.

Bolje je da deca sto pre beze od tog najveceg ljudskog dna.

да би били живи штит,

sedeće na stiroporu, a matorom ćaciju će opet davati lažnu infuziju

Vučić ugošćava studente 2.0 iz Pionirskog parka​

Student Miloš Pavlović izjavio je da će u 18 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiti studente koji žele da uče.

"Ovim putem želim da vas obavestim da će predsednik Srbije da nas primi večeras u 18 časova. Iskreno mu zahvaljujemo na tome. Mi ćemo do nekih 17.30 časova, dok se svi opet ne skupimo i dogovorimo da napravimo neku delegaciju od šest studenata koji će otići na razgovor sa predsednikom Republike, a nadamo se da će, barem kod njega, naš glas da se čuje i da ćemo da uspemo da se izborimo za naše zahteve i nadamo se pozitivnom ishodu svega toga", zaključio je Pavlović.

Podsetimo, prethodnih dana je raskrinkana priča o studentskom kampu u Pionirskom parku, s obzirom na to da su se pojavila svedočanstva o plaćanju ljudi da dolaze u Pionirski park kako bi se predstavljali kao studenti ili veterani.

Miloš Pavlović je od početka blokada fakulteta učestvovao na mitingu Srpske napredne stranke i gostovao u emisiju uz predstavnike vlasti.

Back