gost 283573
Iskusan
- Poruka
- 5.660
Gde si mi dao? Moze i tako, ali sta lazes, gde si mi dao? Nista ti nisi dao a ja sam imao ban nekoliko dana.
Црнотравска 2/б,3 спрат 24 Ђокић
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si mi dao? Moze i tako, ali sta lazes, gde si mi dao? Nista ti nisi dao a ja sam imao ban nekoliko dana.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
И сад се питамо зашто нам је овако како нам је?

Дао Бог свима који плачу за бившом и желе нову Југославију да овако на рукама носе своје дете, као овај несретни човек...

Објективно сагледавање се своди на сузолијевање типа имали смо црвени пасош, летовали по Далмацији, ишли овде онде, обртали прасиће на ражњу... А за све то време, тамо негде далеко у некој забити се дешава оно што се види на горњој слици. Сви се сећају црвеног пасоша и кукају за њима, а ко је макар и мало помислио на ово јадно дете?

Хебига, не знам ни ко си ни шта си, али ако си Србин, онда је то баш јадно. Поздрав, нећу да се настављам више.

Хммм... погазих своју реч, али морам да напишем.
То што је теби и мени онда било добро, чак и превише добро, не значи ништа, ако се један део нашег народа бори за голи опстанак. Срби су на Косову и Метохији сво време од 1945. године били под репресијом Шиптара, за њих рат никад није ни престао. Али, ко их је.бе, нама је било добро.

Је ли? Па и сад ти је тако братац, мањина која је преко страначке припадности дограбила позиције ужива све благодати. За њих ова времена нису кризна и очајна, него доба благодати и напретка. Погледај и сам шта пише Џагуарка. Али то је само у нашој машти, зар не?

Дао Бог свима који плачу за бившом и желе нову Југославију да овако на рукама носе своје дете, као овај несретни човек...
Koje su to kletve jbte... I ti sebe izdaješ za nekog vernika? Strašno...
Како онда кудиш ову сад државу, а хвалиш ону бившу?

А она слика, није те дирнула ни мало? Мене увек потресе тај израз на очевом лицу, тај бес и немоћ да се учини нешто, а твом детету је науђено...
Сад слободно наставите да се шегачите на мој рачун.
Kakve veze ima ta dirljiva slika sa ljudima koji žale za Jugom i koji bi hteli da ponovo žive u njoj? Jugoslaviju ne želi sigurno neko ko je okrvavio ruke... Pa jel tebe nije pogodilo kad je cela porodica skočila sa zgrade u Batutovoj zato što su hteli da ih izbace iz stana... Dao Bog sreću, mir i blagostoanje svima, i onima koji plaču za Jugom i onima koji je ne vole!
То је цена те Југославије!