Kako ce nastati nova Yugoslavia?

Ekonomska sigurnost povlači za sobom sve ostalo... Čovek koji je zdravstveno osiguran, ima posao, ima dostupne fakultete za njegove potomke, neće te pitati za nacionalnost, biće ga briga šta si...

Ово је само за оне који немају грам мозга ,те глупе и шизофрено-титоистичко-терористичке форе продај по хрватској Србији нису потребне.

Da ali je imao svoje predstavnike iz Novog Sada i Prištine, u BiH bio red na Srbe tad (Slobin čovek), Crna Gora Bulatović i Makedonci bili naklonjeni više njemu... Da li bi ti želeo da budeš u federaciji u kojoj tvoj glas nema nikakve šanse? Budimo iskreni...

Još da nije bilo hrvatskog proljeća pa i da ti poverujem!
Još da pre toga Hrvati na Maksimiru nisu navijali za Holandiju nego za Jugoslaviju pa i da ti poverujem!
Još da i pre toga Slovenci nisu Jugoslaviju zvali "usputna stanica" pa i da ti poverujem!
Još da jedino Srbi nisu 4 ili 5 puta ginuli za tu Jugoslaviju pa i da ti poverujem!

Mlada si i nasela si na žvaku : "Milošević je kriv, da njega nije bilo mi bi bili Jugoslavija, jaki i lepi i ponosni".
Laž.
I zabluda.

Još 70ih godina prošlog veka Zapad radi na dezintegrisanju Jugoslavije.
Još je Regan vršio pritisak na MMF i svetsku banku da nikako ne daju kredite Jugoslaviji već onda kada republike postanu nezavisne!
Imaš snimke Špegelja na kojima se vidi da je porudžbina Kalašnjikova iz Mađarske u HR već dogovorena stvar.
Taj isti Špegelj priča o "srpskom pitanju" i pominje nekakve procente 2%, 3%, licitira čovek! Kaže koljite ih u na kućnom pragu, na ulici, na radnom mestu, bez obzira na pol i starost.

Imaš na YT ako meni ne veruješ, sve možeš lako proveriti!
E da, i vidi šta je rekao Kiro Gligorov, godina je 2007. I to imaš na yt.

Da ali je imao svoje predstavnike iz Novog Sada i Prištine, u BiH bio red na Srbe tad (Slobin čovek), Crna Gora Bulatović i Makedonci bili naklonjeni više njemu... Da li bi ti želeo da budeš u federaciji u kojoj tvoj glas nema nikakve šanse? Budimo iskreni...

Pa nisam ja izmislio sistem "rotirajućeg predsedništva".
Na kraju krajeva predsednik tog predsedništva je bio Stipe Mesić a puno Hrvata, Muslimana i Slovenaca je bilo u generalštabu.
UDBA - komplet hrvatskoslovenačka postaje ćelija CIE i BND.

Ово је само за оне који немају грам мозга ,те глупе и шизофрено-титоистичко-терористичке форе продај по хрватској Србији нису потребне.

A ovako nešto može da kaže klinac zadojen nacionalizmom, koji nema dana radnog staža i urliče po stadoinma ono što mu se naredi! :manikir:

Prvo da se preispita privatizacija i sve što je bilo nelegalno privatizovano da se nacionalizuje... Da se bivšim radnicima podele akcije i da se fabrike ponovo stave u rad, a akcionari sami nek biraju na koje će tržište da izađu...

Što se tiče robe iz bivšiv rep. SFRJ, zaboravljaš da te firme zapošljavaju hiljade radnika, ti ljudi bi ostali na ulici...ako već i postoji želja za tako nečim, onda sa tim mora oprezno i sa nekim planom, a ne na juriš preko noći kako smo mi Srbi naučili.

За ово прво се слажем слично су Руси урадили када је Путин дошао на власт... Мислим да је код нас још битније то урадити јер су код нас приватизовани природни ресурси !

За ово друго ме баш брига...! Шта ме боле уво хоће ли Хрвати или Словенци остати на улици... ? Јел Словенце били брига када су на ненаоружане младиће на одслужењу војног рока побили без милости ? НЕ ! Јесу ли Хрвати протерали преко 300.000 Срба !!! ДА ! У Србији има већ превише људи на улици и да ти на улици нису само Цигани него и Срби махом избеглице са КиМ и ХРВАТСКЕ ... На крају крајева да су Хрвати и Словенци злати не желим да млади у Србији немају перспективу, да деца буду гладна, људи живе на улици или колективним центрима, не желим да имамо најлошији интернет .... Једноставно не желим да будемо ****** Европе јер заслужујемо боље !

Да су Хрвати и Словенци бар рекли НЕ признавању независне шиптарске државе онда би још и размишљао о некој сарадњи али овако нема шта више да се прича...

To je apsolutno tačno i važi u ogromnom delu nama poznatog sveta.
Balkan je, ipak, nešto posebno.
Balkan i njegov mentalitet.

Što se vidi i iz tvog posta zar ne? :)

Još da nije bilo hrvatskog proljeća pa i da ti poverujem!
Još da pre toga Hrvati na Maksimiru nisu navijali za Holandiju nego za Jugoslaviju pa i da ti poverujem!
Još da i pre toga Slovenci nisu Jugoslaviju zvali "usputna stanica" pa i da ti poverujem!
Još da jedino Srbi nisu 4 ili 5 puta ginuli za tu Jugoslaviju pa i da ti poverujem!

Mlada si i nasela si na žvaku : "Milošević je kriv, da njega nije bilo mi bi bili Jugoslavija, jaki i lepi i ponosni".
Laž.
I zabluda.

Još 70ih godina prošlog veka Zapad radi na dezintegrisanju Jugoslavije.
Još je Regan vršio pritisak na MMF i svetsku banku da nikako ne daju kredite Jugoslaviji već onda kada republike postanu nezavisne!
Imaš snimke Špegelja na kojima se vidi da je porudžbina Kalašnjikova iz Mađarske u HR već dogovorena stvar.
Taj isti Špegelj priča o "srpskom pitanju" i pominje nekakve procente 2%, 3%, licitira čovek! Kaže koljite ih u na kućnom pragu, na ulici, na radnom mestu, bez obzira na pol i starost.

Imaš na YT ako meni ne veruješ, sve možeš lako proveriti!
E da, i vidi šta je rekao Kiro Gligorov, godina je 2007. I to imaš na yt.

Slažem se ja sa tobom u potpunosti, nemoj da misliš da smatram da to treba da se zaboravi... Ali nemožemo se ni doveka osvrtati za sobom dok nam vreme neumitno teče...a mi tonemo sve dulje i dublje.

Slažem se ja sa tobom u potpunosti, nemoj da misliš da smatram da to treba da se zaboravi... Ali nemožemo se ni doveka osvrtati za sobom dok nam vreme neumitno teče...a mi tonemo sve dulje i dublje.
Какво освртање,какве глупости??Злочини су почињени,људи су побије,имовина им је узурпирана или отета а Хрватска је не враћа.Која будала или идиот може да поклони туђу имовину и пређе преко мртвих?

Ne krivi poslednjeg Vožda srpskog, Slobu Miloševića za raspad jer je on jedini i želeo da sačuva Jugoslaviju.
To je bila moja namera, lepo je što si samokritična prema Srbima ali nema više toga, sada je svako u svom toru jer su tako gospodari rata hteli.

I od sada ti je Srbin četnik bliži nego Hrvat komunista!
Jednostavno je tako, u istom si čabru sa njim!

Što se tiče isplivavanja iz ovog blata tu moraju mnoge kockice da se poklope, pre svih geopolitičke, neka nova Jalta ili neki novi rat!

Zar tebi nije bljuvotina to što su Srbi proterani, ubijani i šta sve ne?? Lepo ti to kad čuješ ili imaš dozu gađenja na takve svari?

Meни је бљувотина када чујем да после свега што је урађено Србима (али и шта су Срби у рату урадили другим невиним људима махом из освете ) неко може да постави тему о стварању нове Југославије !?!

Мени је рецимо одвратно да будем поново са људима који су били кадри да чине такве стравичне ствари... Протеривање 300.000 људи, одсецање руку, дојки, ушију..... сунећење , урезивање крста на прса и сл... Још ми је одвратније кад ми рођак из Босне каже како је његов најбољи друг Муслиман дошао да га лично убије ?!?! (Ово је одвратно поготово зато што се бојим да тако нешто мени може да се деси јер ми је судбина таква да су ми сви ближи пријатељи неСРБИ! )
Са таквим да будем заједно у истој држави и још да се она не зове "СРБИЈА" !?? Па зар мађарски екстремнисти и Муамер Зурколић нису довољни него нам још треба још проблема ???

Ne krivi poslednjeg Vožda srpskog, Slobu Miloševića za raspad jer je on jedini i želeo da sačuva Jugoslaviju.
To je bila moja namera, lepo je što si samokritična prema Srbima ali nema više toga, sada je svako u svom toru jer su tako gospodari rata hteli.

I od sada ti je Srbin četnik bliži nego Hrvat komunista!
Jednostavno je tako, u istom si čabru sa njim!

Što se tiče isplivavanja iz ovog blata tu moraju mnoge kockice da se poklope, pre svih geopolitičke, neka nova Jalta ili neki novi rat!

Bliži mi je četnik Srbin nego Hrvat komunista... moj narod na prvom mestu!, VREME JE ZA SLOGU MEĐU SRBIMA, DOSTA SU NAS ZAVAĐALI!

BLAJBINGERU !!! hoces li mi konacno odgovoriti gde zivis !?

zelim da ti nesto predlozim na , na kontu sto si rekao da UDBA 77' nije postojala
da srpska emigracija u spaniji nije postojala ,itd....

zelim da ti oci u oci predocim neke ljude ,da svi sednemo i malo procaskamo ,naravno ako nemas nista protiv snimio bi razgovor
i postavio na forum da i 2gi vide o cemu smo sve pricali .

msm ajde kad SI TAKO VAZAN SVEDOK DESAVANJA , DA TE UPOZNAM SA NEKIM SVEDOCIMA I LJUDIMA
KOJI SU RADILI STO SU RADILI I KOJI DANAS RADE STO RADE....MOZE !!?

ja cu sve dogovoriti i mesto da sednemo i krenemo sa pricom i vreme ,ok !!??

Poslednja izmena:
Из свега могу да закључим да су Хрвати највише за стварање нове Југославије јер неовисна Хрватска није била оно чему су се они надали и сад би некако да се врате Србији али неће опет Србију.... Мислим шта сутра да Србија економски ојача? Хрвати и Словенци би нам се прилепили ко мухе на ***** ??! (Да да ми би испали говна ! :) ) И ми би опет рекли "нека браћа су нам опростићемо им" и онда пар деценија касније опет клање.... ?!? На крају испадне да је срећа што је Србија у к.... :)

Што је најгоре неће бар да признају да је неовисна Хрватска била пун промашај него за све криве Милошевића (СРБИЈУ) ...? Ако Србија тако неваља и ако су Срби тако ружни, опасни, брадати четници што се онда не окрену том западу ? Не мислим Хрватска власт да се окрене западу него Хрватски народ... Да рецимо видим анкету у којој су бар 80% Хрвата за ЕУ !

ПС: Нема потребе да ме убеђујте како Хрвати желе ЕУ јер још увек имам један хрватски канал и видим како се ЕУ намеће Хрватима ;)

Back