Kako ce nastati nova Yugoslavia?

Sunovrat elite je nastupio devdesetih, kad su na scenu stupili tipovi kao Arkan, Knele, Sijan, pa posle Legija,Vlada budala, Pacov, pa onda Miskovic, Beko, Cepter, Radulovic...
Sto kazu ovde "Sve moj do mojega".
Pogledaj samo kako se na sudu gleda na Cecu a kako na ostale ljude iz naroda...ne treba ti vise...

Sunovrat Jugoslavije je postao vidljiv 1971. godine kad je na scenu stupilo "hrvatsko proljece", a ugradjen je u temelje drzave. Devedesete su samo bile erupcija nagomilanog taloga prethodnih decenija

Kad je glasanje kod nas u pitanju ja imam osecaj da se ovde glasa samo da neko drugi NE BI dosao na vlast a ne da bi neko dosao.
Znam za mnogo ljudi koji se vode logikom "Ma dacu glas i crnom djavolu samo da ti i ti ne dodju na vlast".
Tako ce biti i na sledecim izborima.
Znam radikale koji su rekli glasati za DS samo da njihov izdajnik Toma ne bi dobio vise glasova.
Cudno ali je tako...valjda nam treba jos vremena da malo politicki sazrimo.

Не. Наведени део гласачког тела ДС и ЛДП гласа из чистог убеђења, заиста искрено. Просто, желе да им се врати то време кад су они били млади. Тако да сад имаш потпун салто мортале, пљујуте по странкама које на власти одржавају управо људи вашег начина размишљања.

Не. Наведени део гласачког тела ДС и ЛДП гласа из чистог убеђења, заиста искрено. Просто, желе да им се врати то време кад су они били млади. Тако да сад имаш потпун салто мортале, пљујуте по странкама које на власти одржавају управо људи вашег начина размишљања.

Otkud ti znas za koga ja glasam?

Sunovrat Jugoslavije je postao vidljiv 1971. godine kad je na scenu stupilo "hrvatsko proljece", a ugradjen je u temelje drzave. Devedesete su samo bile erupcija nagomilanog taloga prethodnih decenija

Druga Jugoslavija je stvorena kako bi Hrvatima bilo omogućeno da prođu bez teritorijalnih gubitaka posle wwii zbog učešća na strani nacista i taj cilj Josip Broz je ostvario.1971 je već uveliko vreme kad Hrvatima Jugoslavija nije bila potrebna čak su od nje imali i štetu.

Ne lupetaj,nisi u seoskoj kafani u Stajkovcima nego na internetu.

4578.banovinahrvatskarl6.jpg

manovina%20Hrvatska.jpg

Mahali su svojoj rodbini,prijateljima.Naravno,nisu verovali u božanstva kao što je božanstvo Broz,božanstvo Erik Honeker,božanstvo Čaušesku,božanstvo Pol Pot ...

Nisu ni moji verovali u bozanstva, nego su ljudi zavrsili fakultete u toj drzavi, pod okriljem te drzave zaradjivali pare u inostranstvu i da li bi bilo lepo da sad pljuju po toj istoj drzavi?
Do raspada Juge smo stekli kucu, stan i vikendicu koje i dan danas koristimo i krckamo ustedjevinu i koristimo stara prijateljstva iz arapskih zemalja kada smo u nevolji (tu spada i moje skolovanje...djavola bih ja upisala fax da moj otac nije iskoristio neka svoja poznastva iz vremena Tite radeci po arapskim zemljama)...
E sad...da vidimo sta cu ja steci i kakve koristi imati od svog faxa i ove drzave...

Grubane...ja ne govorim o nacionalizmu i "visim, politickim ciljevima" nego o ekonomiji. Na pocetku sam rekla da smo mi ekonomski okrenuti jedni drugima i ekonomija je ta koja ce nas ujediniti ako dodje uopste do ujedinjenja.

Nisu ni moji verovali u bozanstva, nego su ljudi zavrsili fakultete u toj drzavi, pod okriljem te drzave zaradjivali pare u inostranstvu i da li bi bilo lepo da sad pljuju po toj istoj drzavi?
Do raspada Juge smo stekli kucu, stan i vikendicu koje i dan danas koristimo i krckamo ustedjevinu i koristimo stara prijateljstva iz arapskih zemalja kada smo u nevolji (tu spada i moje skolovanje...djavola bih ja upisala fax da moj otac nije iskoristio neka svoja poznastva iz vremena Tite radeci po arapskim zemljama)...
E sad...da vidimo sta cu ja steci i kakve koristi imati od svog faxa i ove drzave...

Grubane...ja ne govorim o nacionalizmu i "visim, politickim ciljevima" nego o ekonomiji. Na pocetku sam rekla da smo mi ekonomski okrenuti jedni drugima i ekonomija je ta koja ce nas ujediniti ako dodje uopste do ujedinjenja.
Snacices se i ti ne brini utro je tvoj stari tebi put ne bi on dzabe tebe upisao na fakultet a da nije vec smislio gde da te posalje.
Ako nije ovde nasao vezu tamo jeste sigurno.
Ko jednom pocne da malti pare po Dubaiju ne odustaje lako.

Ja volim ljude koji ne menjaju misljenja preko noci i koji ostaju verni svojim idealima i idejama ma kakvi oni bili.
Ovim drugima ne mogu da verujem.

To su "ideali" formirani u neslobodi pod uticajem jedne grubijanske propagande i nasilja.Zato se i ne mogu nazvati idealima a ljudi inače menjaju mišljenje zavisno od okolnosti.Starenjem stičemo i neko iskustvo i mudrost,neko manje neko više.

Back