nocna mora
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Potpuno si u pravu za ovo BRE , ali sta ce neko iz toga zakljuciti,,,e to je vec licna stvar.Nevidim zasto bi se za radjanje izjasnjavale samo Srbende i to jos PRIMITIVNE??????Nekada smo bili nacija puna duha, smeha, radosti... Gradili smo skole i obdanista na svakom ;cosku;Danas skole zatvaramo a gradimo trzne centre[da ih bar mi gradimo,nego i njih nam grade Slovenci] Onda mi odlazimo tamo i divimo se Tommy majonezu i Gorenje sporetima ,uzimamo kredite i kupujemo iste,grcamo u dugovima ali se hvalimo komsijama sta smo sve nakupovali a sve to dok zajedno setamo PUDLICE u 3 ujutru[naravno g-vna necemo pokupiti ,zasto bi to radili kad se u parkicu niko i neigra a i to malo dece koja se igraju tu su deca onihPRIMITIVNIH sto nemogu da pridju ni C-marketu a kamoli Merkatoru itd[nista nemam protiv ljudi da me nashvatite pogresno,naprotiv!!]Pitamo se ;kako su oni srecni u tim iznosenim patikama,na tim polomljenim klackalicama? kako?? .Jedna velika Francuska promovise akcije za povecanje nataliteta{KOD BELACA} jer ce belci tamo postati manjina, i njih niko niti naziva rasistima niti nacionalistima.Amere da i ne pominjem.Ako je sve u novcu i udobnosti ,onda je svinja najpametnija zivotinja,!neradi nista a kotao uvek pun!!!!ali dali je bas tako???????????????