Kako brak utiče na ženu?

gost 410191

elita
Poruka
27.982
Ja nešto razmišljam da li je tačno da žene više propadaju u braku i uopšte koliko ženi prija brak i to da kažemo srećan?
Znaci sve je ok i zajedno su i prolaze sve zajedno
Da li se žena u braku opusti ili ne?
Ili je to individualno?
Tipa završila sam poso
Ili je satru obaveze deca kuća ručak muž koji bi stalno nešto....
Sta mislite da li ima neke veze ili nema pravila

• Podržavam
Reactions: DUH
Ja nešto razmišljam da li je tačno da žene više propadaju u braku i uopšte koliko ženi prija brak i to da kažemo srećan?
Ili je to individualno?
Tipa završila sam poso

Zavisi od zene i kako se uda.

Losa procena ume da kosta .

Mislim da nema nekih pravila ali sam primetila da su duhovitije i deblje one koje su udate
Takođe mislim da redovan seks pozitivno utiče na žensku psihu
Ali takođe sam primetila da se trend ocvalih oblajhanih tetki sve više smanjuje i da ovaj moderniji brak više prija ženama

Mislim da nema nekih pravila ali sam primetila da su duhovitije i deblje one koje su udate
Takođe mislim da redovan seks pozitivno utiče na žensku psihu
Ali takođe sam primetila da se trend ocvalih oblajhanih tetki sve više smanjuje i da ovaj moderniji brak više prija ženama

Nije najprece sta prija ,nego sta koristi.
I rakija nekom prija.

Takođe sam primetila da su udate većinom lisene kompleksa mada je to individualno
Ali ja sve udate koje znam nemaju neke tripove dok ove devojke od 40 i više imaju neke strahove - te su bolesno čiste te od debljine te boluju od svih bolesti te stalno uređuju stan non stop kupuju.... mada ovo ipak nije pravilo

- - - - - - - - - -

Nije najprece sta prija ,nego sta koristi.
I rakija nekom prija.

Zašto misliš da se žene udaju iz koristi?

Takođe sam primetila da su udate većinom lisene kompleksa mada je to individualno
Ali ja sve udate koje znam nemaju neke tripove dok ove devojke od 40 i više imaju neke strahove - te su bolesno čiste te od debljine te boluju od svih bolesti te stalno uređuju stan non stop kupuju.... mada ovo ipak nije pravilo

- - - - - - - - - -

Iz materijalne koristi ,manje ,vise.

U ovom slucaju mislim na opstu korist nje i njene porodice.Prevashodno na duhovnu korist.

- - - - - - - - - -

Nema pravila, kao sto ga nema za slobodne nesrecnice od 40+ ....bas su jadne...:lol:

- - - - - - - - - -

Kako ljudi sebi prostru, tako ce i leci...

Sve to zavisi od osobe do osobe.U braku sam vise od 33 godine.Nisam je bog zna kako usrecio,ali ne zivimo ni lose.Jos postoji onaj zar u nama kao kada smo se upoznali.Jos uvek se poljubimo kada jedno od nas negde krene ili se vraca kuci.Nema veze dal ima nekoga ili ne.

Moj sapatnik.
Ja sam u braku 64 godine (beneficije)
a žena sa mnom 32 godine.
Za nas je sada bitno da nas vršnjak nikada ne izneveri.

I ljudi sa kojima se družim su slični.

Kakva je razlika izmedju Beograda i Leskovca ?
Devojka u Beogradu ima 40 godina,
a baba-devojka u Leskovcu 25.

- - - - - - - - - -

Što ja mnogo više radim

То је такво самообмањивање и опет наметање неприродног. Ни од 30 није девојка. Јесте млађа жена, али није девојка. И нема то везе са субјективним осећајем, да има болела бих их штикла како ће их третирати, не би наглашавале да су девојке.
Неко те назове девојком, неко госпођом, врло важно. Али то инсистирање је трагикомично.

- - - - - - - - - -

Nema tu nikakvih pravila. Sve zavisi iz kakvih porodica dolaze žene, a i muškarci.

Ili je to individualno?
Tipa završila sam poso

Rekao bih da ima nekoliko izrazitih pravaca, ili tipova.
Neke se odmah posle udaje raskokaju na plus duplo kg i za njih ne postoji ništa osim dece, statusa i ev. muža, al ovo zadnje samo što neko mora da tegli paprike za ajvar sa pijace + da selo ne bi počelo da priča...
Nekima proradi živac i radi dok muž ne pobegne ili jedno od supružnika ne umre. Te se osuše ko sarage, izboraju, ne vade cigaretu iz usta i u sve se razumeju. Muž im je omiljeni neprijatelj i glavni krivac što su Tramp i Vučić na vlasti i što je paprika na pijaci opet poskupela.
A neke ne zaborave šta su sanjale kao devojčice, pa se trude da uprkos svemu ostvare neke svoje snove i podare svojoj deci neke njihove snove, bore se rame uz rame s mužem, u paru ko spartanci. Ugoje se i one ili pak smršaju, ide to s godinama, ali zadrže sjaj u oku, a sjaj u oku jednu ženu čini lepom.
Od mene toliko, a ako nešto nije bilo u redu - vi izvinite, nije bilo od zle namere...

Rekao bih da ima nekoliko izrazitih pravaca, ili tipova.
Neke se odmah posle udaje raskokaju na plus duplo kg i za njih ne postoji ništa osim dece, statusa i ev. muža, al ovo zadnje samo što neko mora da tegli paprike za ajvar sa pijace + da selo ne bi počelo da priča...
Nekima proradi živac i radi dok muž ne pobegne ili jedno od supružnika ne umre. Te se osuše ko sarage, izboraju, ne vade cigaretu iz usta i u sve se razumeju. Muž im je omiljeni neprijatelj i glavni krivac što su Tramp i Vučić na vlasti i što je paprika na pijaci opet poskupela.
A neke ne zaborave šta su sanjale kao devojčice, pa se trude da uprkos svemu ostvare neke svoje snove i podare svojoj deci neke njihove snove, bore se rame uz rame s mužem, u paru ko spartanci. Ugoje se i one ili pak smršaju, ide to s godinama, ali zadrže sjaj u oku, a sjaj u oku jednu ženu čini lepom.
Od mene toliko, a ako nešto nije bilo u redu - vi izvinite, nije bilo od zle namere...
Golube, mene si kupio. Svaka čast! :super:

Back