- Poruka
- 42.590
hm, ja znam opisanu situaciju. ali, moji zidovi nisu moji neprijatelji, oni su moj dom, moje gnezdo.Хех....свако ко има децу зна онај осећај кад су мали, па ти скачу по глави цео боговетни дан, брљаве по столу, падају наглавачке, туку се, урлају, свађају се....а у нама све кува и мислимо:''О, да ли ће се смирити макар на пола сата?!!''
А онда се разболе, скочи им температура на 40 па само куњају, окице им горе, спавају по цео дан или леже мирно, ћутећи... У кући коначно мир и тишина....а ми мислимо:''Скачите нам по глави, урлајте, само оздравите, само да све опет буде у нормалном хаосу!''
Е, тако ти је и са ситуацијом коју описујеш и са самоћом.
Ко зна како је вратити се међу глуве зидове и данима се сударати са њима...... тек тај уме да цени како је у ствари супер када имаш неког ко ће да псује док гледа утакмицу, неког ко ће да шизи што си му узурпирао компјутер и неког ко ће да другоме виче да је магарац!
![]()
i da, naravno, da svako normalno bice ima potrebu da voli, i da bude voljeno..ali takodje svako ko je imao nesrecu da zivi sa nekim ko ga ne voli, i te kakko vreduje svoju samocu, i svoj MIR..
silva je rekla kratko, ali jasno.
pitanje nije kako biti sam, a srecan. pitanje je kako biti srecan uopste. jer neki su ljudi srecni u paru, neki su nesrecni. neki su srecni sami, neki su nesrecni..
sreca je varljiva, prolazna, a mi smo dramoseri koji smo skloni da veliku srecu koju recimo imamo negiramo jer je pala kisa, jer je dete dobilo jedinicu, jer nema para..