Kako biti romantičan?

Ne bih se složila.
Pre svega trebaš biti rođen kao empata.
Ukoiko nisi to, džaba su sva učenja vezana za emocialnu inteligenciju - mislim na onu iskrenu koju čovek oseća u sebi, to se jednostavno ne može naučiti, pa samim tim ne može ni romantika da se uči.
Može se naučiti, recimo, biti džentlmen, imati lepe manire i sl., ali to je sve mimo romantike.
sve tacno

Увек ми се стешки кад чујем како неко за нешто тврди да се не учи. Прво, особа врло вероватно нема појма о чему прича. Друго, врло вероватно шири дезинформације које људе одговарају од покушаја да нешто науче.

Како кажу, мишљење је као дупе, свако га има.

Pazi se zaljubiću se u tebe ako nastaviš ovako da budeš romantičan. Još i citiranje izreke na kraju, pa razoružao si me.

Romantika je kao kultura, ili je imas ili je nemas
Kulturi se ucis, dakle kultura je proizvod vaspitanja i obrazovanja. Dakle primenjeno vaspitanje..
Romantika podrazumeva predispozicije sa kojima moras da se rodis. Dakle uslovljeno je..

Tumacenje romantike takodje je vezano za percepciju, inteligenciju i kontekst i priliku.

itakodaljeitakodalje a i sire u visinu odozdole

Pazi se zaljubiću se u tebe ako nastaviš ovako da budeš romantičan. Još i citiranje izreke na kraju, pa razoružao si me.
То би имало смисла да сам се трудио да искажем своју љубав према теби, Усурпадора, тј. да будем романтичан, што заправо нисам, тако да ниси рекла ништа паметно, а ни духовито, а ни романтично.

То би имало смисла да сам се трудио да искажем своју љубав према теби, Усурпадора, тј. да будем романтичан, што заправо нисам, тако да ниси рекла ништа паметно, а ни духовито, а ни романтично.

Evo opet uspevaš da me zavodiš. Postaću stvarno slaba na tebe.

Tacno koga zafrkavas i raspravljas se ,svadjas ,volis ga ,prvi znak ljubavi.

tenor.gif

Back