- Poruka
- 34.728
Izlazim iz rasprave, ne citirajte, molim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okIzlazim iz rasprave, ne citirajte, molim.
Sve ispod 185 je zenama nisko.One koje ja poznajem su uglavnom inteligentni.
Mada, po ovoj forumskoj klasifikaciji i ja sa 179 sam nizak
Boli me ****, bitno da sam.zdrav bez dijagnoze i da me jedna istinski želi. Visok, srednji ili nizak ne menja stvar, a i ne treba mi podrška mase več samo jedne ali posebne u svakom smisluSve ispod 185 je zenama nisko.
Odbaciti površna mišljenja i živeti normalnoKod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
1.85 nije ni malo nisko, oni od 2m su kosarkasi ili nesto im fali Ц
Sto se ovaj nasekira hahahaha...bolje bit i znaru i pun love .Ne treba ti niko .Иначе је Ноле лепши од овог господина. А овај је 195цм. Изгледа што си виши то си мање леп
Pa ona mora da sedne za oralacmucno je ali i oni guraju dalje
Mislis da te ne bi ostavila da joj se otvori prilika kod viseg?Boli me ****, bitno da sam.zdrav bez dijagnoze i da me jedna istinski želi. Visok, srednji ili nizak ne menja stvar, a i ne treba mi podrška mase več samo jedne ali posebne u svakom smislu
Nikako, što se brže pomiriš sa time to bolje.Kod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
Нисам али слажем се са њим, шта ће нам интеракција са неком која ће да нам уништава самопоуздање, требају нам оне уз које се осећамо вољено.