Kako biti privlacan muskarac ako si nizak?

najgore za muskarca je biti nesiguran i iskompleksiran

mozes biti kao zvonar bogorodicne crkve, ako znas st treba da radis nijedna ti nece odoleti
Sta brate? Ja sam grdoban al sam dobra srca. Kako takvi kao ja da nadjemo neku zenu u koju cemo se zaljubiti i koja ce biti siroka srca, cvrsti zagrljaji i tople reci potvrde?
Kako se izlazi iz ove toskicne petlje?

Od koje situacije? Na osnovu ovog što si pisao, tako sam razumeo da bi visina potomaka bila negde oko proseka, da ne budu ni niski, ni previsoki.
Потомци требају да буду високи онолико колико је то корисно за њих а колико је корисно за њих зависи од ситуације у којој се налазе. Дакле, нисам понудио универзално решење типа, "Сви морају да буду толико и толико високи." Вероватно није исто за све. Што је сасвим логично. Висина има предности али и мана. Питање је за шта хоћеш да твоји потомци буду специјализовани. Не захтева све висину. Неким стварима смета.

Ја не бих рекао да је ружан.
360px-Jason_Statham_2007.jpg
oči gledno jeste,bar na toj slici
izgleda bukv ko mutant
ko neka nindža kornjača npr u pravom životu

oči gledno jeste,bar na toj slici
izgleda bukv ko mutant
ko neka nindža kornjača npr u pravom životu
Мени изгледа много пријатније од овог господина. Овај господин је, ако ме сећање не вара, негде око 188цм. Значи није низак. Просечна висина форумаша Крстарице.

1177325293_0:0:3065:1725_1920x0_80_0_0_b5780d6a2f93179ab8acdc63b4923a6f.jpg

Отвори тему да се упознамо с твојим укусом.
neću
nemam ''ukus'' jer nemam 12 godina

Иначе је Ноле лепши од овог господина. А овај је 195цм. Изгледа што си виши то си мање леп :kez:

132085-1724667640.jpg
neizgleda
nediraj ga,gospodin ibrahimević je jedan od naj lepših gospodčeta ikad i borac za srbiu i švecku

One koje ja poznajem su uglavnom inteligentni.
Mada, po ovoj forumskoj klasifikaciji i ja sa 179 sam nizak :malav:
pa tzv ''inteligencija'' (a niko nije STVARNO inteligetan,svi smo glupi ko onaj stvar) je zapravo minus kod mužjaka burazeru haha
što si gluplji to je veći afrodiznijak za ženke :aha: :veseljaci:

nisi,daleko si iznad proseka ako si stvarno 179,prosek za visinu kod muškaraca,bar kod nas,je 165,čestitke!

pa tzv ''inteligencija'' (a niko nije STVARNO inteligetan,svi smo glupi ko onaj stvar) je zapravo minus kod mužjaka burazeru haha
što si gluplji to je veći afrodiznijak za ženke :aha: :veseljaci:

nisi,daleko si iznad proseka ako si stvarno 179,prosek za visinu kod muškaraca,bar kod nas,je 165,čestitke!
Ne znam, ali bar one zrelije žene ne vole budale. Po nekim mojim saznanjima

Back